Haberler

Ulaştırma Bakanlığı'ndan 3. Havalimanı Açıklaması

Güncelleme:

Ulaştırma Bakanlığı: "3. Havalimanı 29 Ekim'de Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın teşrifleri ile hizmete açılacaktır.

Ulaştırma Bakanlığı: "3. Havalimanı 29 Ekim'de Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın teşrifleri ile hizmete açılacaktır." Açıklamanın devamı şu şekilde:

"3. Havalimanı'nda yaşanan olaylar ve gelinen nokta ile ilgili kamuoyuna açıklama yapma zorunluluğu doğmuştur" ifadeleriyle başlayan açıklama şöyle devam etti: "Türkiye Cumhuriyeti'nin en büyük projesi olan ve dünyanın gıpta ile izlediği 3.Havalimanı inşaatında yaşanan işçi olayları Bakanlığımız tarafından da titizlikle ve yakından takip edilmektedir. Temeli atılırken "Bu havalimanını yapamayacaklar", daha sonra da Gezi eylemlerinde 'Havalimanı inşaatını durdurun, yapmaktan vazgeçin' denildi. Bugün ise açılışına sayılı günler kala aynı çevreler 'Havalimanını 29 Ekim'de açamayacaklar' iddiası ile milletimizin moralini, çalışanların motivasyonunu bozma gayreti içinde oldukları gözlemlenmektedir. İsmi ne olacak ile başlatılan tartışmalar daha sonra servis olayını gerekçe göstererek bazı marjinal grupların yer aldığı, HDP ve CHP'li bazı milletvekillerinin de destek verdiği bir provokasyona dönüştürülerek farklı bir noktaya çekilmek istenmiştir."

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title