Haberler

Ordu'daki Tabakhane Köprüsü'nün Çökme İhtimaline Karşı Sahil Yolu Trafiğe Kapatıldı

Güncelleme:

Ordu Ünye'de Tabakhane deresinde taşma meydana gelince dere üzerindeki Tabakhane Köprüsü'nün çökme ihtimaline karşı sahil yolu trafiğe kapatıldı.

Ordu'nun Ünye ilçesi'ndeki Tabakhane deresinde taşma meydana gelince Tabakhane köprüsü yıkılma riskine karşı kapatıldı. Karadeniz Sahil yolunda yolunda ulaşım çift yönlü olarak durduruldu.

TABAKHANE DERESİ YATAĞINA SIĞAMAYARAK TAŞTI

Ordu'nun yüksek kesimlerinde etkili olan sağanak, derelerin debisini yükseltti. Dün Cevizdere Irmağı'nın taşarak afete yol açmasının ardından Tabakhane Deresi de yatağına sığmayarak taştı.

Son Dakika! Ordu'da Tabakhane Köprüsü'nün Çökme İhtimaline Karşı Trafiğe Kapatıldı

KARADENİZ SAHİL YOLU TRAFİĞE KAPATILDI

Debisi yükselerek taşan dere, şehri tehdit etmeye başladı. Derede su seviyesi köprülere değince Karadeniz Sahil Yolu tedbir amaçlı trafiğe kapatıldı.

Son Dakika! Ordu'da Tabakhane Köprüsü Çökme İhtimaline Karşı Sahil Yolu Trafiğe Kapatıldı

ÜNYE BELEDİYESİ ANONS YAPARAK VATANDAŞLARI UYARIYOR

Belediye ekipleri, derenin taşma ihtimali dolayısıyla vatandaşları can ve mal güvenlikleri için bölgeyi terk etmeleri yönünde anonslarla uyarıyor. Derenin etrafında bulunan ev ve iş yerlerinin zemin katlarının da boşaltılması isteniyor.

Selin köprülerin altına taşıdığı molozların temizlenmesi amacıyla iş makineleri yardımıyla çalışma yapılıyor.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title