Haberler

Aydın'da, Eşinin Ailesinin Evinde 5 Kişiyi Öldürüp Dehşet Saçan Damat Polise Teslim Oldu

Güncelleme:

Aydın'da, eşinin ailesinin evine 2 pompalı tüfekle baskın yaparak 5 kişiyi öldürüp, 4 kişiyi yaralayan damat polise teslim oldu.

Aydın'ın Nazilli ilçesinde, boşanma aşamasında olduğu eşinin ailesinin evine 2 pompalı tüfekle baskın yaparak 5 kişiyi öldürüp, 4 kişiyi yaralayan polise teslim oldu.

DOLANDIRILDIĞINI SÖYLEYİP ÇILGINA DÖNDÜ

ile ilgili detaylar ortaya çıkmaya başladı. 5 kişiyi öldürdüğü, 4 kişiyi ise yaralandığı belirtilen Mustafa D.'nin, eşiyle iş kurdukları, yaşadıkları anlaşmazlık sonucu karşı tarafın dükkandaki malzemeleri boşaltması üzerine dolandırıldığını söyleyip çılgına döndüğü, olaydan önce ise yakınlarıyla helalleştiği öğrenildi.

GENÇ KADIN, MUTFAK EŞYALARI SATIŞI İŞİNE GİRDİ

Olay, İstiklal Mahallesi Nohutçu Kahveleri Mevkii'nde bulunan 4 numaralı tek katlı müstakil evde meydana geldi. Tülin D. (46), iddiaya göre, annesinden miras kalan evin tapusunu, ağabeyi Birol Karakılıç'a devrederek bankadan 62 bin lira kredi çektirdi. Çekilen krediyle Tülin D., Hürriyet Caddesi'nde bir depo kiralayarak, dayanıklı plastik mutfak eşyaları satışı işine başladı.

KARI-KOCA İŞ ORTAĞI OLDU

İddiaya göre galericilik yapan ve bir süre önce iflas ederek bir firmada pazarlamacılık yapmaya başlayarak geçimini sağlayan Mustafa D. (51) de bu işe para koyarak eşiyle ortak oldu. Birlikte çalışan Tülin D. ile Mustafa D. çiftinin arasında, anlaşmazlıklar başladı.

Aydın'da, Eşinin Ailesinin Evinde 5 Kişiyi Öldürüp Dehşet Saçan Damat Polise Teslim Oldu

BOŞANMA DAVASI AÇTI

Bunun üzerine Tülin D., bir süre önce evi terk ederek kızı Tuğçe D. (24) ile birlikte bir süre önce ölen annesinin yaşadığı İstiklal Mahallesi'ndeki müstakil eve yerleşti, boşanma davası açtı.

SALDIRGAN KOCA HAKKINDA UZAKLAŞTIRMA KARARI VERİLDİ

Dava sürerken, daha önce Mustafa D. tarafından tehdit edildiğini ileri süren Tülin D.'nin, geçen 24 Haziran günü, Nazilli Cumhuriyet Başsavcılığı'na giderek koruma kararı istediği, bunun üzerine koruma kararı çıkarılarak kocası hakkında uzaklaştırılma kararı verildiği öğrenildi.

KARISI TARAFINDAN DOLANDIRILDIĞINI SÖYLEDİ

Dün sabah Mustafa D., eşi ve akrabalarının dükkandaki malzemeleri boşalttığını görünce 'mal kaçırıldığı' gerekçesiyle öfkelendi. Eşi ve eşinin akrabalarının kendisini dolandırdıklarını iddia eden Mustafa D., polis merkezine giderek şikayetçi oldu. Akşam evine giden Mustafa D., eşinin ve akrabalarının evin kapısının anahtarını da değiştirdiğini öğrenince tekrar öfkelendi.

Aydın'da, Eşinin Ailesinin Evinde 5 Kişiyi Öldürüp Dehşet Saçan Damat Polise Teslim Oldu

İKİ POMPALI TÜFEKLE KATLİAM YAPTI

Kendisine ait 09 RG 745 plakalı hafif ticari araca binen Mustafa D., eşi ve kayınbiraderlerinin birlikte yaşadıkları İstiklal Mahallesi'ndeki eve geldi. Evin yakınına aracını park eden Mustafa D., arka koltukta bulunan 2 pompalı tüfeği yanına alarak, evin bahçesinde birlikte yemek yiyen eşi Tülin D. (46), kızı Tuğçe D. (24), kayınbiraderleri Birol Karakılıç (48) ve Bekir Cihan Karakılıç (50), yengesi Serpil Karakılıç (43), kuzeni Emine Özlem Karakılıç (45), yeğeni Şükran Karakılıç (25) ile eşinin komşuları olan ve tesadüfen yemeğe katılan Filiz Kahya (38) ve Mehmet Kahya'ya (41) iki pompalı tüfekle art arda ateş etti. Ardından soğukkanlı bir şekilde yürüyerek geri döndü, aracına binerek olay yerinden uzaklaştı.

5 KİŞİYİ ÖLDÜRDÜ

Silah seslerini duyan mahalle sakinlerinin haber vermesiyle olay yerine, çok sayıda ambulans ve polis ekibi sevk edildi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri evdeki Birol Karakılıç, Filiz Kahya ve Mehmet Kahya'nın olay yerinde öldüğünü belirledi. Ağır yaralanan iki çocuk babası Bekir Cihan Karakılıç ve Emine Özlem Karakılıç Nazilli Devlet Hastanesi'nde yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Saldırıda kolundan yaralanan Tülin D., Tuğçe D., Şükran Karakılıç ve kurşunlara hedef olmamak için kaçarken düşerek yaralanan Serpil Karakılıç ise ambulanslarla hastaneye kaldırılarak tedaviye alındı. Tuğçe D. ile Şükran Karakılıç'ın hayati tehlikesinin bulunduğu bildirilirken, olay yerinde hayatını kaybeden Mehmet Kahya'nın "İyiyim" dedikten sonra öldüğü, Filiz Kahya'nın da "Uykum var" dedikten sonra hayata gözlerini yumduğu öğrenildi. Filiz ve Mehmet Kahya'nın olay sırasında yanlarında olan çocukları 9 yaşındaki Utku Kahya ise saldırıdan yara almadan kurtuldu. Şoka giren Utku Kahya da hastaneye götürüldü.

"ARACINA BİNİP UZAKLAŞTI"

yapan Mustafa D.'nin cinayetten sonra silah sesini duyarak evin önüne toplanan mahalle sakinlerinin arasından, hiçbir şey olmamış gibi geçerek silahları arka koltuğuna attığı aracına binerek uzaklaştığı öğrenildi. Mahalle sakinleri, "Hiçbir şey olmamış gibi arabaya binip uzaklaştı" diyerek dehşet anını anlattı.

Aydın'da, Eşinin Ailesinin Evinde 5 Kişiyi Öldürüp Dehşet Saçan Damat Polise Teslim Oldu

MAHALLE ABLUKAYA ALINDI

Katliam sonrası mahalle polis ve jandarma tarafından ablukaya alındı. Olay yerine emniyet şeridi çekilirken, yaralıların tedavi gördüğü hastane önünde de çevik kuvvet ekibi görevlendirildi. Olay yerinin yakınlarında Mustafa D.'ye ait cep telefonu da bulunarak, incelenmek üzere muhafaza altına alındı. Cenazeler, Cumhuriyet savcısının olay yerinde yaptığı incelemenin ardından Nazilli Devlet Hastanesi morguna daha sonra da İzmir Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.

KATİL ZANLISININ KARDEŞLERİ UYARMIŞ

Yaşadığı olaylar nedeniyle psikolojisi bozulduğu iddia edilen Mustafa D.'nin 1 hafta önce kendi kardeşleriyle helalleştiği, bunun üzerine kardeşlerinin de yengeleri Tülin D.'yi arayarak dikkatli olması konusunda uyardığı öğrenildi. Polis ve jandarma tarafından her yerde aranan Mustafa D.'nin cinayetten yarım saat önce Atça Mahallesi'nde oturan bir yakınını önce telefonla aradığı daha sonra da misafirliğe gittiği ortaya çıktı. Kendisinden akşam yemeği için kalmasını isteyen yakının davetini geri çeviren Mustafa D.'nin "Ben başka yerde yemeğe davetliyim, karpuz yemeye gideceğim" dediği ve daha sonra da oradan ayrıldığı ortaya çıktı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Nazilli Aydın 3.Sayfa Yaşam Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Yavaş mı Altınok mu? Ankara anket sonuçlarında hangi aday önde? Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (37)

kantakuzen:

ADAMın kaderini allah kötü çizmiş yada yazmış allah bu adam için kötü senaryolar yazmış üzüldüm. umarım benimkini iyi yazmışındır allah yoksa bozuşuruz haa. bu arada bu allah tecavüz edilen küçük kızların sesini çığlığını duymuyor sessizce ona dua edenleri duyuyor acaip bir sistemi var Allahın. şaka gibi.

1
17
yanıtYanıtla
Olan yine masuma oldu:

Kimi öldürmeye geldi kimi öldürdü...hiç alakası olmayan komşular öldü....kadın ve kızı yasiyor

13
0
yanıtYanıtla
Suclu devlet:

Devlet kadinlari her konuda kollamaya devam etsin adam zaten yasarken oluyor, secenek birakmiyorlar kimse adami savunuyom gibi salakca dusunmesin cinnet gecirmis adam cinnet demek akli yerinden gitmesi demek yani devletin yasalarla erkegin aklini almasi

12
1
yanıtYanıtla
Sorum emniyete:

2 pompalı tüfeği bu katil nasıl elde ediyor ben vatandaş olarak emniyetin bunun cevabını vermesini istiyorum eğer bu iş bukadar kolaysa kimse kusura bakmasın magandada silah varsa normal vatandaştada olmalı kimse canını sokakta bulmadı

12
0
yanıtYanıtla
Misafir:

Siz hiç sevgili ile bir olup oğlunu öldüren bir baba haberi duydunuz mu? Ama dostuyla anlaşıp evladını öldürten anne haberlerini biz bu ülkede çok duyduk.

10
2
yanıtYanıtla
Ultra aslan ??:

Bu vatandaş nasılsa af çıkar düşüncesiyle bu katliamı yapmış af kesinlikle çıkmasın hatta idam geri gelsin

11
0
yanıtYanıtla
Ömer:

Bu katilin elinde silah yerine bicak olsa bukadar kisiyi ölduremezdi Ulkede ne kadar ev varsa aranicak aslinda tas ustunde tas kalmayacak nerede nekadar silah varsa toplanicak bu ne ya 2 pompali tufek nerden bulmus kimse avlanmasin bana göre pompali tufek yasaklasin avcilara bile icimiz parcalaniyor Boyle haberlerde butun silah saticilari kapansin !!!!

9
2
yanıtYanıtla
64:

HHEEEE NE OLDU ŞİMDİ İYİ Mİ OLDU İDAM ŞARTTTT

5
5
yanıtYanıtla
Chef:

Kadinlar bazen cok seyi hak ediyor malesef acı gerçek ellerinde güç geçerse erkeklerden cok daha acımasız ve vijdansız oluyolar ve sonuç bu. Yinede kimse ölmeyi hak etmiyor boyle durumlarda sabrın sonu selamettir. Bizzat yasadım gördüm cok kez sabrımın sonuna gelip cinnet getircek kadar bunaldım fakat sabrım allahtan bir mukafat olarak geri döndü. Katil olmadım coluk cocugumun basindayim isanlara daha sakin dusunmelerini tavsiye ederim.

8
1
yanıtYanıtla
Türk Milliyetçisi:

dayı yemin ederim en mantıklısını yapmışsın

6
3
yanıtYanıtla
Tüm 37 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title