Haberler

Batman'da Kız Arkadaşlarını Dövüp Görüntüleri Paylaşan Genç Kızlar Tutuklandı

Güncelleme:

Batman'da kız arkadaşlarını dövüp, görüntülerini çeken ve sosyal medyada yayınlayan 2 genç kız çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.

Batman'da kız arkadaşlarını dövüp, görüntülerini çeken ve sosyal medyada yayınlayan 2 genç kız çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.

KIZ ARKADAŞLARINI DÖVÜP KAMERAYA ÇEKMİŞLERDİ

Kız arkadaşlarını döven, tehdit ve küfredip, kıyafetlerini çıkarmaya çalışıp, özür diletmeye zorlayan saldırganlar, o anları da kameraya kaydedip, sosyal medya hesaplarında paylaştı.

Flaş

3 GENÇ KIZ ADLİYEYE SEVK EDİLDİ

İş yeri basılan İ.D.'ye ulaşan özel ekip, ifadesini aldı. İ.D., ifadesinde, kızlardan şikayetçi olduğunu belirterek, isim bilgilerini paylaştı. Bunun üzerine saldırgan kızların yakalanması için çalışma başlatıldı. Kızlardan ikisi telefonla aranıp, emniyete çağrılırken, diğeri de evinde gözaltına alındı. R.Y, E.K. ve H.Ö. isimli kızlar, emniyette tamamlanan ifade işlemlerinin ardından bugün adliyeye getirildi. Kızlar, adliyeye girişlerinde görüntü almaya çalışan gazetecilere saldırarak hakaret etti.

Flaş

YAPTIKLARIMDAN PİŞMAN DEĞİLİM

İ.D.'yi görüntülere rağmen sadece kendisinin dövdüğünü savunarak, "Sadece arkamdan konuşmamış, mesajları duruyor halen. Yaptıklarımdan pişman değilim. Yine yakalasam yine yaparım. Ben her türlü rahat bir insanım. 40 yıl ceza alacağımı bilsem benim hakkımda bunları söyleyeni affetmem. Ben her türlü haklıyım" dedi.

Flaş

"SENİ SATARIZ" DİYE TEHDİT ETMİŞLER

Darp edilen İ.D. ise, ofisini basan kızların eski arkadaşları olduğunu belirterek, "Onların arkasından konuştuğumu iddia ettikleri için ofisimi bastılar. Daha önce onları burada ağırlamıştım. 'Seni satarız, şöyle yaparız, böyle yaparız' diye tehdit ettiler. 'Sen bizim arkamızdan konuşamazsın' dediler. Sorun aslında benim bunların arkalarından konuştuğum iddiası. Güya ben, 'bunlar erkeklerle birlikte oluyorlar, konuşuyorlar' demişim" iddialarında bulundu.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Sosyal Medya Batman DHA 3.Sayfa Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (123)

DAĞILIN:

kesin lan tırekler yok şuralıymış buralıymış ne fark eder ister Kürt olsun ister Türk bi insan eğer aile terbiyesi ve ahlak almamışsa bu onun aile terbiyesini kapsar soy sop yöre şehir ne alaka

84
0
yanıtYanıtla
Ayşe kilic:

Memleket it kopuk kaynıyor bu kızlar gelecekte kendilerinden daha kotu bir nesil yetiştirecek yazik

76
2
yanıtYanıtla
öteki:

polisimin eline keko bulaşmış dezenfekte etmeyi unutma polisim

38
39
yanıtYanıtla
ötekiye cevap:

tam bir salaksın

yanıt0
yanıt0
ESSEK EGÎTMENÎ:

Annenide senin gibi barbar irkci insan düsmani birini dogurdugu icin hastanedeki saglik görevlileri dezenfekte etmismidir ? Merak edip sorsaydin.

yanıt0
yanıt0
bitlisli:

ÇOK IYI OLMUS BU İNSANA BENZEMEYEN MAHLUKLARIN TUTKLANMASI

73
0
yanıtYanıtla
real:

kezzolar

30
7
yanıtYanıtla
kadınsavar:

rabbim boyle kadınların ellerine düşürmesin bizleri

29
0
yanıtYanıtla
ZORBEY:

ALLAHIM KİMSEYE BÖYLE EVLAT NASİP ETMESİN . . AKLINCA MAFYACILIK OYNAMIŞ ZAVALLI GÖRÜRSÜN ŞİMDİ İÇERDE EBEYİN ÖREKESİNİ. . SAÇINDAN TUTUP PASPAS YAPTIRACAKLAR. . . ORASI BAŞKA YERE BENZEMEZ DELİ TERBİYECİSİ YERİDİR

27
0
yanıtYanıtla
muşli:

aile terbiyesi almamış fransız kültürü sokak şeyleri

21
1
yanıtYanıtla
Tüm 123 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title