Haberler

    Flappy Bird Hem Google Play'den Hem de App Store'dan Kaldırıldı

    Dün son zamanların fenomen oyunu Flappy Bird'in kaldırılacağı haberi oyunun geliştiricisi tarafından verilmişti.

    Emre Çetinkaya - - Mobil dünya dün son günlerin popüler oyunu Flappy Bird'in mobil platformlardan kaldırılacağı haberi ile sarsılmıştı. Direkt olarak oyunun yaratıcısı olan Vietnamlı Dong Nguyen tarafından verilen bu habere inanmayanlar ve şaka olduğunu zannedenler bile olmuştu. Ancak bu durumun şaka olmadığı bugün ile birlikte anlaşıldı.

    Dün akşam saatlerinde Dong Nguyen, resmi Twitter hesabından, oyunun basit hayatını alt üst ettiğini ve artık daha fazla kaldıramadığını açıklamıştı. Bunun üzerinde dün akşam oyunun 22 saat sonra mobil platformlardan kaldırılacağını duyurmuştu. Az önce de oyun hem Google Play hem de App Store'dan kaldırıldı.

    Ancak oyunu mobil cihazınıza yüklediyseniz boşuna üzülmenize gerek yok. Oyunu oynamaya devam edebilirsiniz. Ancak şu an oyunu yüklemek istiyorsanız geç kalmışsınız demektir. Belki ilerleyen zamanlarda oyun tekrar mobil platformlar için yayınlanır ancak bu konuyla alakalı şu an herhangi bir bilgi bulunmuyor.

    Emre Çetinkaya - Teknokulis : http: //www.teknokulis.com

    Kaynak: Teknokulis / Teknoloji

    Emre Çetinkaya Teknoloji Haberler

    500

    Yorumlar (2)

    Fenasi KerimYYy_ggg_31@hotmail.com:

    Android telefonlarda oyun Bluetooth üzerinden Apk dosyası olarak gonderilebilmekte ve internette cogu sitede rahatlıkla bulabilirsiniz :)

    1
    3
    yanıtYanıtla
    senb irma alsınzzeeyynnaa@hotmail.com:

    o ne biçim isim yaa

    yanıt0
    yanıt0
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title