Haberler

Fiskobirlik, Üreticiye Borcunu Ödemeye Başladı

Fiskobirlik Yönetim Kurulu Başkanı Yaşar Pamuk, 2005 Yılı Ürününden Alacakları Bulunan Bin 200 Üreticinin Hesaplarına Bugün 1 Milyon 200 Bin YTL Aktardıklarını Söyledi.

FİSKOBİRLİK Yönetim Kurulu Başkanı Yaşar Pamuk, 2005 yılı ürününden alacakları bulunan bin 200 üreticinin hesaplarına bugün 1 milyon 200 bin YTL aktardıklarını söyledi.

Pamuk, AA muhabirine yaptığı açıklamada, göreve geldikleri günden itibaren, birliğin üreticiye olan borçlarının ödenmesi konusunda çalışmalar yaptıklarını belirtti.

Üreticiye olan borcun ödenmesi için Halk Bankası ile yaptıkları görüşmeler sonucunda 20 milyon YTL kredi temin ettiklerini ifade eden Pamuk, şunları söyledi:

''Aldığımız kredi ile üreticilerimize olan borcu ödemeye başladık. Bugün 2005 yılı ürününden alacağı bulunan bin 200 üreticinin hesabına, toplam 1 milyon 200 bin YTL aktardık. Kredinin tamamını üreticilere olan borcu ödemek için kullanacağız. Ödemeler, aldığımız kredi bitene kadar devam edecek.''

Kaynak: AA / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title