Haberler

Fiş Toplayan Örenciler Ödüllerini Aldı

Gelir İdaresi Başkanlığı Tarafından Düzenlenen "Ülkemi Seviyorum Belgemi Alıyorum" Kampanyası Kapsamında Hediye Kazanan Öğrencilere Ödülleri Verildi.

Gelir İdaresi Başkanlığı tarafından düzenlenen "Ülkemi Seviyorum Belgemi Alıyorum" kampanyası kapsamında hediye kazanan öğrencilere ödülleri verildi.

Gaziantep Vergi Dairesi Başkanı Erol Çember, yaptığı yazılı açıklamada, Gelir İdaresi Başkanlığı'nca tüm illeri kapsayan "Ülkemi Seviyorum Belgemi Alıyorum" kampanyasının sonuçlandığını ve kampanyaya katılarak hediye kazanan Gaziantepli 18 öğrenciye ödüllerinin düzenlenen törenle verildiğini belirtti. Çember, çekiliş sonunda Gaziantep'ten 18 öğrenciye; bir adet dizüstü bilgisayar, 2 adet masa üstü bilgisayar, 5 adet dijital fotoğraf makinesi ve 10 adet bisiklet hediye edildiğini kaydetti.

Çember, açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

"Ülkemi Seviyorum Belgemi Alıyorum Kampanyası; toplumsal refahın artırılmasına destek sağlamak üzere yeterli geliri adalet, tarafsızlık, verimlilik ilkeleri çerçevesinde toplamak, vergi sisteminin basitleştirilmesi ve uyumun artırılmasına katkıda bulunmak ve mükellefe kaliteli hizmet sunmak olan misyonumuz çerçevesinde; öncelikli olarak geleceğimizin temeli olan çocuklarımız ve gençlerimizle vergi bilinci oluşturmak ve belge alma alışkanlığı kazandırmak amacıyla tüm illerimizi kapsayacak şekilde düzenlenmiştir. Kampanya kapsamında dağıtılan hediyelerin öğrencilerde vergi bilincinin oluşması ve belge alma alışkanlığı kazanmasına katkıda bulunacağını ümit ediyoruz." (OÇ-OÇ-Y) 22.04.2008 17:13 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title