Haberler

Fırtına Tekneyi Alabora Etti: 1 Kişi Kayıp

RİZE'de ağları toplamak için bu sabah erken saatlerde denize açılan, ancak fırtına nedeniyle teknesi alabora olan balıkçı 76 yaşındaki Neşat Başak kayboldu. Kıyıya vuran tekne paramparça oldu. Sahil Güvenlik ekipleri ve deniz polisi, kaybolan balıkçı için arama çalışması başlattı.

Olay, bugün öğle saatlerinde meydana geldi. Bir gün önce denize bıraktığı ağları toplamak için Rize Limanı'ndan, 'Mutur' adlı teknesiyle açılan balıkçı Neşat Başak bir daha dönmedi. Fırtınanın neden olduğu azgın dalgaların alabora ettiği yaşlı balıkçının teknesi, saatler sonra kıyıya vurdu ve kayalara çarparak paramparça oldu.

Kıyıya vuran malzemeler arasında can yeleğinin bulunması da dikkat çekti. Diğer balıkçı teknelerinin fark etmesi üzerine olay Sahil Güvenlik ve Deniz Polisi'ne bildirildi. Denizde kaybolan yaşlı balıkçının yakınları teknenin sahile vurduğu bölgede endişeli bekleyişlerini sürdürürken, arama çalışmaları sürüyor. Neşat Başak'ın evli ve 4 çocuk babası olduğu belirtildi.

Muhammet KAÇAR

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title