Haberler

First Lady Melania Trump: Donald Trump'la Olmanın En Kötü Yanı Fırsatçılar

Güncelleme:

First Lady Melania Trump, verdiği röportajda ABD Başkanı eşi Donald Trump'la birlikte olmanın en kötü yanının, birçok fırsatçıyla mücadele etmek olduğunu söyledi.

Trump'ın ABD Başkanı olarak göreve başlamasından beri kameralar önünde sık sık Trump'ı tersleyen ve rezil duruma düşüren First Lady Melania Trump Fox News'e herkesi şaşırtan açıklamalarda bulundu. First Lady, Trump'la birlikte olmanın en kötü yanını açıkladı.

"TRUMP'LA BİRLİKTE OLMANIN EN KÖTÜ YANI FIRSATÇILARLA UĞRAŞMAK"

ABD'nin First Lady'si Melania Trump katıldığı bir etkinlik sonrasında Fox News'ten Sean Hannity'e konuşarak Trump'le evli olmanın en kötü yanını söyledi. Melania, "İnsanların sürekli kocamı eleştirmesi en zor şey. Birçok fırsatçıyla mücadele etmek Trump'la birlikte olmanın en kötü yanı. Bu insanlar ismimi ve ailemin ismini kendileri için kullanıyorlar. Bunlar komedyen de olabiliyor gazeteci de kitap yazarı da" dedi.

First Lady Melania Trump: Donald Trump'la Olmanın En Zor Yanı Fırsatçılar

"İNSANLARIN EŞİMİ ELEŞTİRMESİ BENİ YARALAMIYOR"

Melania, "İnsanların eşimi eleştirmesi ve bu tür yorumları beni yaralamıyor. Sorun şu ki bu insanlar tarihi yazan kişiler ve bu yazdıkları şeyler doğru değil" dedi. First Lady, eşinin seçimi kazanması sonrasında çokça eleştirileceğini bildiğini söylerken, "Ben buna hazırdım ama ben düşüncelerimin doğru olduğunu biliyorum" dedi.

First Lady Melania Trump: Donald Trump'la Olmanın En Zor Yanı Fırsatçılar

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Amerika Birleşik Devletleri Donald Trump Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (25)

ASLI:

FİRST LADY DEDİĞİN BUNUN GİBİ ASİL OLMALI. Bİ BUNA BAKIM BİDE BİZİMKİNE. BU FİRST LADY İSE BİZİMKİ OLSA OLSA ANCA DÜDÜKLÜ TENCERE OLUR.

5
19
yanıtYanıtla
Titus:

ASLI çatlağı, O first lady sence kocasını sevip ona aşık olduğu içinmi orada yoksa parası içinmi? Kadının kocasına bakışlarını görmedinmi?

yanıt6
yanıt1
PAŞA KÖYLÜ:

First Lady dünyanın sayılı zenginlerinden birine sahipsin ama mutluluktan dolayı çok fakirsin. Trump''ı sevmediğini dünya biliyor elini bile tutmak istemiyorsun tuttuğun zaman da ziyarette bulunduğun ortama ayıp olmasın diye tutuyorsun. . Allah işte çok varlık içinde olana bile yokluk yaşatabiliyor.

18
1
yanıtYanıtla
azıcık türkçe öğrenin lütfen:

mutluktan dolayı insan nasıl fakir olur kardeş. mutluluktan yana fakir mi demek istedin mutlu olmadığını anlatmak için. bu nasıl türkçe kardeş yaaa

yanıt0
yanıt0
Yorumcu:

Asıl soru Trupla olmanın iyi yanı nedir olmalıydı

18
0
yanıtYanıtla
melaniyi tek geçiyorum:

dünyanın en havalı kadını bence. 2. si de ingiliz kraliyetinden kate . . . ama melaniyi tek tek tek geçiyorum. kadın güzellik hava, şıklık ve asaletin bileşkesi gibi. bu ne yaaaa. hayranım tek kelimeyle

6
6
yanıtYanıtla
Gül:

Para icin neler yapabilirsin olmaliydi soru. Trumpin parasi olmasaydi o güzel yüzüne saf yüregine , mükemmel aklina bayilirdin herhalde. Sari domuz desem fomuza haksizlik etmis olurum. Kadin ameliyat da ötürü surati maske haline gelmis.

9
1
yanıtYanıtla
Aynur:

Aynen

yanıt1
yanıt0
JOHN RAYN:

hastasıyım şu adama adam abd başkanı sonuçta paçoz meleni trumptan boşanırsa salaklık eder

2
8
yanıtYanıtla
Trabzonlu:

Yağ tulumuyla yatmak nedir kızım ya... isterse uzay birleşik devletleri başkanı olsun

8
1
yanıtYanıtla
Tüm 25 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title