Haberler

Firmalar İçin Sektörel Uzmanlaşma Eğitimleri Başlıyor

Güncelleme:

Güney Marmara Kalkınma Ajansı (GMKA) Yatırım Destek Ofisi organizasyonluğunda Balıkesir ve Çanakkale'de faaliyet gösteren firmalara yönelik düzenlenecek olan eğitimler, 2018 yılı içerisindeki takvime uygun olarak düzenlenecek. Eğitimlerin etkin bir şekilde gerçekleştirilebilmesi için her bir eğitim belirli kontenjan ile sınırlandırılmış bulunuyor.Gerçekleştirilecek eğitimlerin ilki olan "Devlet Destekleri Eğitimi" 26 Eylül tarihinde GMKA Balıkesir merkez binasında gerçekleştirilecek. Çanakkale'deki ilk eğitim de 27 Eylül tarihinde yine "Devlet Destekleri Eğitimi" olmak üzere Çanakkale İl Genel Meclis Salonunda gerçekleştirilecek.

"Devlet Destekleri Eğitimi" ile; Ekonomi Bakanlığı Destekleri, KOSGEB Destekleri, İŞKUR Destekleri, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Destekleri, TKDK Destekleri ve Kredi Garanti Fonu hakkında katılımcılar bilgi sahibi olacaklar. Ayrıca; yatırım yapma düşüncesine sahip, yatırım geri dönüş süresini kısaltmak isteyen ya da yatırımını büyütme, yatırım kârlılığını artırma veya yatırım ile ilgili ihtiyaçlarını giderme düşüncesinde olan katılımcılar devlet destekleri konusunda detaylı bilgi sahibi olma şansını yakalayacak. Kurum temsilcilerince aktarılan bilgiler sonrasında soru-cevap oturumu ile katılımcıların farklı destek mekanizmaları konusunda farkındalık düzeyinin artmasına katkıda bulunulacak. Eğitimler daha sonra, Balıkesir ve Çanakkale'de, Ekim ve Kasım aylarında "Pazarlamada İnovasyon ve Dijital Pazarlama" ile "Dış Ticaret İstihbarat" eğitimleri ile devam edecek.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Balıkesir Çanakkale Marmara Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title