Haberler

Fırında Lokum Gibi Tavuk Şiş Yapımı ?

Canınız her istediğinde kolaylıkla yapabileceğiniz fırında lokum gibi tavuk şiş tarifine sizlerde bayılacaksınız. Küp küp doğradığınız etlerimizi domates, kırmızı biber ve yeşil biberle beraber çöp şişlere diziyoruz.

Canınız her istediğinde kolaylıkla yapabileceğiniz fırında lokum gibi tavuk şiş tarifine sizlerde bayılacaksınız. Küp küp doğradığınız etlerimizi domates, kırmızı biber ve yeşil biberle beraber çöp şişlere diziyoruz. Sonrasında ise ortaya nasıl mükemmel bir sonuç çıkıyor izliyoruz. Sert olur mu?, kuru olur mu? diye düşünenleriniz, tereddüt edenleriniz varsa sar pişir kağıdında pişirdiğimiz için oldukça da yumuşak oluyor. Tabii bu lezzet konusunda marinasyon işlemininde etkisi büyük. Hazırladığımız sosta etlerimiz ne kadar çok durursa lezzeti o kadar artacaktır. Tamam kabul beklemesi biraz zor ama akşamdan yapıp üzerini streçleyip atarsanız dolaba hiçbir zorluğu kalmaz. Fırında yumuşacık lokum gibi tavuk şiş nasıl yapılır?, nasıl pişirilir? tadan herkese göstermek için sokalım maharetli ellerimizi mutfağa ve sonra arkamıza yaslanarak soran herkese tarif vermeye başlayalım. Videomuzu izlemeyi ve tarifimizi denemeyi unutmayın. Şimdiden herkese afiyet olsun. : )

Kaynak: Youtube / Ekonomi

Ekonomi Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title