Haberler

Fırında Karnabahar Tarifi - Karnabaharın En Lezzetli Hali

Kış aylarının C ve K vitamini açısından zengin olan, Doğu akdeniz bölgesinde yetişen sık çiçekli ve beyaz görünümlü oluşuyla karnabahar tariflerine eskiden yemeklerine ön yargılı davranıp burun kıvırsakta, şimdiden sebzelerle çeşitlendirdiğimiz tarifler arasında sevilen sebze olan...

Kış aylarının C ve K vitamini açısından zengin olan, Doğu akdeniz bölgesinde yetişen sık çiçekli ve beyaz görünümlü oluşuyla karnabahar tariflerine eskiden yemeklerine ön yargılı davranıp burun kıvırsakta, şimdiden sebzelerle çeşitlendirdiğimiz tarifler arasında sevilen sebze olan karnabahar tariflerini hiç bu şekilde denedinizmi? Fırında üzeri kaşar kaplı kendine ait sosuna bulanmış hafif sağlıklı ve kolay hazırlanışı ile severek tüketeceğiniz fırında karnabahar tarifini denemenizi tavsiye ederim. Doyurucu ve sağlıklı olduğu kadar bir çok faydası olan Fırında karnabahar tarifini masrafsız az malzemeyle çabucak hazırlayıp sıcak sıcak servis yapabileceğiniz bir tarif. Sizlerde ara öğünlerinizi yada akşam yemeklerinize faydalı ve lezzetli bir tarif hazırlamak isterseniz fırında karnabahar tarifi videosunu izlemeyi unutmayın. Deneyeceklere şimdiden afiyet olsun. : )

Kaynak: Youtube / Ekonomi

Ekonomi Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title