Haberler

Fırıncılar İş Yavaşlattı, Ağrılılar Ekmeksiz Kaldı

Ağrı'da, Ekmek Fiyatlarına Zam Yapmak İsteyen Fırıncılar, İstedikleri Zammı Alamayınca İş Yavaşlatma Yoluna Gitti.

Ağrı'da, ekmek fiyatlarına zam yapmak isteyen fırıncılar, istedikleri zammı alamayınca iş yavaşlatma yoluna gitti.

Fırıncıların istedikleri zammı alamadıkları için 5 gündür az sayıda ekmek çıkarmaları nedeniyle Ağrı'da ekmek bulmakta sıkıntı çekiliyor. Yaşanan sıkıntı üzerine tam kapasite ile çalışan Belediye Ekmek Fabrikası'nın önünde ise uzun ekmek kuyrukları oluştu.

Ağrı'da 4 yıldan beri ekmeği 25 YKr'den sattıklarını belirten fırıncılar, un ve maya fiyatlarının artması nedeni ile ekmek çıkaramaz hale geldiklerini söyledi. 200 gram olan ekmeği 40 YKr'ye satmak istediklerini kaydeden fırıncılar, Esnaf ve Sanatkarlar Odası'nın fiyatın 30 YKr olmasında direttiğini kaydetti.

5 gündür devam eden görüşmeler sonuç vermezken, vatandaşlar sorunun çözülememesine tepki gösterdi. Fırıncılar ile Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanlığı arasında arabuluculuk yaptığını belirten Belediye Başkanı Ekrem Aktaş, yapılan tüm görüşmelere rağmen konuyu çözüme kavuşturamadıklarını söyledi. Konu ile ilgili görüşmelerin sürdüğünü dile getiren Aktaş "Toplantılar devam ediyor. En kısa sürede bu konunun çözüleceğine inanıyorum" dedi.

(AG-ŞA-GS-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title