Haberler

Fırat Üniversitesi Tıp Fakültesi'nde Mezuniyet Çoşkusu

Fırat Üniversitesi (Fü) Tıp Fakültesi 19. Dönem Mezunları Düzenlenen Törenle Diplomalarını Aldı.

Fırat Üniversitesi (FÜ) Tıp Fakültesi 19. dönem mezunları düzenlenen törenle diplomalarını aldı.

Törende mezun öğrenciler adına bir konuşma yapan FÜ Tıp Fakültesi mezunu Dr. Elif Eraslan, insanlara faydalı olabilme gayesiyle başladıkları ve bitirdikleri Tıp Fakültesi'nden bugün yeni ufuklara yelken açabilme umuduyla ayrıldıklarını belirterek, Türkiye Cumhuriyeti'nde uluslararası standartlarda bilgi ve becerisi olan ve erdemli davranışlar sergileyen bir hekim olarak, millete ve devlete karşı hayat boyu taşıyacakları sorumlulukları olduğunu söyledi.

Mezuniyet töreninde konuşan FÜ Rektörü Prof. Dr. Mehmet Hamdi Muz'da, genç hekimlere hayatlarında başarılar dileyerek, hekimlik mesleğinin kutsal ve yüce bir meslek olduğunu söyledi. Prof. Dr. Muz, "Tıp Fakültesi'nin kuruluşu 24. yılına girmiş olup, 2006-2007 eğitim-öğretim yılı itibariyle 19. dönem mezunlarını vermektedir. Bu gün 73 hekimi daha tıp ordusuna katarken, toplam bin 322 hekim yetiştirmiş olmanın gurur ve sevincini yaşamaktayız. Devlet ve millet olarak istikbalimizin, iyi eğitim almış ve iyi

yetişmiş insan gücüne bağlı olduğunun bilen Fırat Üniversitesi bu bilinçle, birbirinden değerli öğretim elemanları, öğrencileri ve çalışanlarıyla güç birliği ve uyum içinde eğitim, öğretim hizmetini sürdüren büyük bir ailedir. Bilimsel araştırmalara ağırlık veren Fırat Üniversitesi Tıp Fakültesi'nin 2004-2006 yılları arasında ulusal ve uluslar arası toplam bin 359 makale ve 860 bildirisi ile büyük şehirlerdeki bir çok üniversitenin önünde yer alması üniversitemiz adına büyük bir gurur kaynağıdır" dedi.

Konuşmaların ardından FÜ Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ömer Lütfi Erhan, hekimlik andını mezun öğrencilere okuttu. Tören sonunda dereceye giren öğrencilere Vali Muammer Muşmal, Cumhuriyet Başsavcısı Behiç Şahin, Rektör Prof. Dr. Mehmet Hamdi Muz tarafından hediyeleri ve diplomaları verildi.

FÜ Atatürk Kültür Merkezi'nde düzenlenen mezuniyet törenine, Emniyet Müdürü Mehmet Tekin, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Erkin Oğur, öğretim üyeleri, mezun olan öğrenciler ve aileleri katıldı.

(EK-AŞ-OMR-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

Bakmadan Geçme

Buket Dereoğlu kimdir? Aramızda Kalmasın konuğu Buket Dereoğlu kaç yaşında, nereli? Buket Dereoğlu biyografisi! Sandık Kokusu kadrosuna hangi isim katıldı? Kadroya dahil olan isim kim? Hande Sarıoğlu ve Yağmur Çevik canlı yayında neden kavga etti? Kavganın sebebi ne? Borsa bugün kapalı mı? 24 Nisan Çarşamba bugün borsa açık mı, saat kaçta açılacak? Semih Kılıçsoy, Fenerbahçe derbisinde oynayacak mı? Semih'in sakatlığı bitti mi? Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu'nun yüksek lisansı sahte çıktı! Elif Aslı Yıldız istifa etti mi? Yüksek lisansı sahte mi çıktı? Erinç Sağkan kimdir? Halk Tv konuğu Erinç Sağkan kaç yaşında, nereli? Erinç Sağkan biyografisi! Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu kimdir? Patiswiss CEO'su Elif Aslı Yıldız istifa etti mi? Elif Aslı Yıldız kaç yaşında, nereli? Hıdırellez nedir? Hıdırellez günü ne yapılır? Hıdırellez kutlamak günah mı? Üsküdar - Samandıra Metro Hattı'nda ne oldu? Metrolar çalışıyor mu? İSKİ BARAJ DOLULUK ORANI 2024: İstanbul barajlarında son durum nedir? Baraj doluluk oranı seviyesi yüzde kaç? Kocasını terk edip üvey oğluyla kaçtı! Üvey oğluyla kaçan kadın ne dedi, olay ne? KURBAN BAYRAMINA KAÇ GÜN KALDI 2024: Kurban bayramı ne zaman, hangi tarihe denk geliyor? 24 NİSAN TV YAYIN AKIŞI | Bugün hangi diziler var? Kanal D, Star TV, TRT1, ATV, TV8, Show TV, NOW TV Hıdırellez ritüelleri nedir 2024? Hıdırellez ne zaman, hangi tarihte kutlanır? Hıdırellez dileği nasıl yapılır?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title