Haberler

Fırat Üniversitesi Öğretim Üyeleri, İnşaat Mühendisleri ile Bir Araya Geldi

Fırat Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Öğretim Üyeleri, Elazığ İnşaat Mühendisleri Odası Temsilcileri ve Üyeleri ile Bir Araya Geldi.

Fırat Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Öğretim üyeleri, Elazığ İnşaat Mühendisleri Odası temsilcileri ve üyeleri ile bir araya geldi.

Koçoğlu Restoranda düzenlenen tanışma ve dayanışma toplantısına Fırat Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Cengiz Yıldız, İnşaat Mühendisleri Odası Başkanı Hıdır Kaya, İnşaat Mühendisleri Odası Üyeleri ve Öğretim üyeleri katıldı. Toplantının açılış konuşmasını yapan Elazığ İnşaat Mühendisleri Odası Başkanı Hıdır Kaya, Oda olarak Fırat Üniversitesi'nde bulunan öğretim üyeleri ile bir araya gelmekten dolayı mutlu olduklarını ve çok sayıda bilim adamının toplantıda olmasının kendilerine güç

verdiğini söyledi. Fırat Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Cengiz Yıldız ise, üniversite ve mesleki kuruluşlar arasındaki işbirliğinin hem üniversitenin, hem de sanayinin gelişmesinde çok önemli bir rol oynayacağını belirtti. Prof. Dr. Cengiz Yıldız, fakülte olarak başta meslek odaları olmak üzere, sanayi ve ticari faaliyette bulunan tüm kuruluşlar ile işbirliğini başarılı biçimde sürdürdüklerini dile getirerek, "Bu amaçla, bölümlerimizin Mühendislik Değerlendirme Kurulu (MÜDEK) tarafından

akreditasyonu sürecinde tüm bölümlerin endüstri danışman kurulları dış paydaş kapsamında oluşturulmuş ve bu oluşuma meslek odalarından elamanlar da katılarak iş birliğine gidilmiştir. Burada bizlerden hiçbir desteğini esirgemeyen Fırat Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Hamdi Muz'a ve İnşaat Mühendisleri Odası temsilcilerine teşekkür ediyorum" dedi.

Toplantı sonunda Fırat Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Cengiz Yıldız, desteklerinden ve yardımlarından dolayı Elazığ İnşaat Mühendisleri Odası Başkanı Hıdır Kaya'ya teşekkür plaketi verdi.

(EK-CMH-BA-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title