Haberler

Fırat Arslan, Dünya Şampiyonluğu İçin Dövüşecek

Güncelleme:

Türk boksör Fırat Arslan, 16 Haziran'da 30 bin kişilik Wildparkstadion futbol sahasında dünya şampiyonluğu için ringe çıkacak.

Türk profesyonel boks tarihinin ilk ve tek dünya şampiyonu Fırat Arslan, 16 Haziran Cumartesi akşamı Almanya'nın Karlsruhe kentinde bulunan 30 bin kişilik Wildparkstadion futbol sahasında dünya şampiyonluğu için ringe çıkacak. Alman TV kanallarının yanı sıra, birçok ülkede de canlı olarak yayınlanacak karşılaşmalarda birbirinden başarılı boksörler eldiven giyecek.

"ASIL HEDEFİMİZ DÜNYANIN ZİRVESİNDEKİ İSİMLERİ ZİRVEYE ÇIKARMAK"

Sporcumuzun menajeri ve Malik Promotion'un sahibi Okan Yavuz, kendileri için önemli olan bu karşılaşmanın gerçekleşmesinden büyük mutluluk duyduklarını belirterek, "Tanzanyalı rakibimiz Pascal Ndomba, bu güne kadar çeşitli şampiyonluklar yaşamış olan başaralı bir isim. Spor severlerimize heyecanlı ve kaliteli maçlar izletebilmek için elimizden geleni yapıyoruz. Bu karşılaşmada onlardan birisidir. Asıl hedefimiz sonbahara doğru dev bir boks galası ile dünyanın zirvesindeki isimlerden birisiyle ringe çıkmaktır. Bu doğrultuda çalışmalarımız devem etmektedir. Zamanı geldiğinde konu hakkında açıklamaları yapacağız" şeklinde konuştu.

FIRAT ARSLAN KAZANIRSA 4. KEZ DÜNYA ŞAMPİYONU OLACAK

Sporcumuzun basın danışmanı Vedat Alyaz, karşılaşmaların daha şimdiden Alman medyasının gözdesi olduğunu belirterek, "Fırat Arslan'ın yapacağı bu maç daha şimdiden medya ve boks otoritelerinin gündemine oturdu. Büyük ilginin gösterildiği bu karşılaşmayı kazanırsa sporcumuz dördüncü kez dünya şampiyonluk kemerini beline takmanın haklı gururunu yaşayacak. Geçtiğimiz cumartesi gecesi Trabzon'da kazanmış olduğu Avrupa Şampiyonluk kemeri ile de dördüncü kez Avrupa Şampiyonu olup, on dört kez altın kemer kazanarak, ülkemizde kendisine ait olan şampiyon olma rekorunu kırmıştır" dedi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Fırat Arslan Almanya Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (16)

doğrucu mahmut hoca:

Fırat Arslan ile gurur duyuyoruz, , A kalite sporcumuz olduğu için gönülden kutlarım, , güreşte ve boxtaki gibi başarılı sporcularımız keşke futbolda da olabilseydi ama nerdeeee kendi kendime gelin güvey oluyoruz sadece ülkemizde, , başarı yok ilerleme hiç yok gerileme var geri geri gidiyoruz da manşetlerde nedense hep futbol haberleri başka spor dalları yok ya ondandır !

22
1
yanıtYanıtla
Mevlüt:

Firat Aslan , Kürt asıllı Türkiyelidir-

0
16
yanıtYanıtla
baba vanga:

bundan bir cacık olmaz

1
12
yanıtYanıtla
metin:

Yemişim fırat aslanı giti Almanyada çakma alman boşnak asıllı marco hooktan nasibini aldı daha neyin mücadelesini veriyor anlamadım zaten en yakın arkadaşı da arnavut kökenli rahmetli SİNAN ŞAMİL SAM abimize karşı karı gibi dövüşen Krasniç isimli, mal Zatıalileri bıraksın bu işleri fırçalasın dişleri yoksa yakında ağzında diş bırakmıyacaklar

6
4
yanıtYanıtla
Efobaba:

Elimde yetki olsa futbolu yasaklarım.Fırat ımız şampiyonluklar kazanıyor ülkemde kimsenin haberi yok.

5
1
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

allah yumruklarına kuvvet versin vurdugunu yıksın aslanım

4
1
yanıtYanıtla
Aslanbey:

Yolun acik olsun. Bogazin bogasi.

4
0
yanıtYanıtla
pozitifo:

HELAL OSUN CALISARAK GELDIGIN YOLLAR BILEGINE KUVVET ASLANIM KARDESIM PARAYA SAPITTIRTTMA KENDINI

3
0
yanıtYanıtla
Lord v:

İzlediğim en son maçında, yumruk atmaktan aciz bir hali vardı, maç şaka gibiydi, şakacıktan vuruyorlardı birbirlerine. Başkası adına utanıp kapatmıştım kanalı.

0
3
yanıtYanıtla
tuvar gibin düm düz:

şampiyon olunca bıraksın boksu baksana surat düm düz olmuş beyin hasarı falan bu çok yaşamaz demedi demeyin surata bak ya tövbe tövbe

3
0
yanıtYanıtla
Tüm 16 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title