Haberler

Türk Boksör Fırat Arslan, Avrupa Şampiyonluğunu Korumak İçin Ringe Çıkacak

Güncelleme:

Türk profesyonel boks tarihinin ilk ve tek Dünya Şampiyonu boksörümüz Fırat Arslan, 24 Mart tarihinde Avrupa Şampiyonluk kemerini korumak için ringe çıkacak.

Almanya'da boksun merkezi olarak bilinen Hamburg kentinde müsabakaya çıkacak olan boksörümüz, kendisine ait olan Avrupa Şampiyonluk kemerini savunmak için yumruk sallayacak.

"MAÇA GELİN"

Konu hakkında açıklamalarda bulunan basın danışmanı Vedat Alyaz, Fırat Arslan'ın, asıl hedefinin yeniden dünya şampiyonluğu olduğunu vurgulayarak, "Fırat'ın rüyalarını gerçekleştirebilmek için bu maçı kazanması gerekiyor. Bu karşılaşmanın ardından hedefimiz dünya şampiyonluğu. Hamburglu seyircilerimizi maça gelerek, bu coşkuyu birlikte yaşamaya davet ediyorum" dedi.

"BENİM RÜYALARIM, HEDEFLERİM VAR"

Fırat Arslan ise yaptığı açıklamada; "Kemeri benden, almak için mücadele edecekler, bunun bilinciyle sahaya çıkacağım. Ancak benim de rüyalarım, hedeflerim var. Bu kemeri almak hiçte o kadar kolay olmayacak. Bunun bilinciyle geceli gündüzlü çalışarak hazırlandım ve hala hazırlanıyorum" diyerek kemeri koruyacağını ifade etti.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Fırat Arslan Almanya Spor Haberler

500

Yorumlar (7)

m. bayrak.:

sana Allah güç kuvve versin derim. şansın booool olsun.

6
0
yanıtYanıtla
DEVE:

47 yaşına geldin bir sürü dayak yedin ne hedefi :)

3
3
yanıtYanıtla
TACİ:

Bir sürü yenilgisi var.

2
3
yanıtYanıtla
sivas:

şu boks sıporuna heves edenlerin kafada bir tahtası eksiktir muhakak bu ne vahşi bir sipor adamlar dayak atmak dayak yemek için uğraşıyor 50 de de kimseyi tanıyamıyorlar yedikleri dayaktan sipor falan deyil sadislik.

1
1
yanıtYanıtla
Mustafa yılmaz:

Sen önce bi yazmayı öğren sonra yorum yap.

yanıt0
yanıt0
qqqqqqq:

türk değil bu

0
0
yanıtYanıtla
Gggg:

Türk..zonguldaklı..

yanıt0
yanıt0
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title