Haberler

7 Ayrı Suçtan Aranan Cezaevi Firarisi Kadın Kamera Kayıtlarından Yakayı Ele Verdi

Güncelleme:

Kayseri'de 8 kişinin cep telefonunu yankesicilik yoluyla çalan ve 7 ayrı suçtan aranan cezaevi firarisi kadın, güvenlik kamerası kayıtları incelenerek yakalandı.

Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi Yankesicilik ve Dolandırıcılık Büro Amirliği ekipleri, kentteki alışveriş merkezlerinde 8 kişinin cep telefonunun çalınması olayıyla ilgili güvenlik kamerası kayıtlarından şüphelinin H.S. (30) olduğunu belirledi.

SUÇ MAKİNESİ KADIN TUTUKLANDI

Polis ekiplerince gözaltına alınan şüpheli, emniyetteki işlemlerin ardından Kayseri Eğitim Araştırma Hastanesi'nde sağlık kontrolünden geçirildikten sonra adliyeye sevk edildi. Savcılık sorgusu tamamlanan zanlı, çıkarıldığı mahkemece tutuklandı. H.S'nin, 7 ayrı suçtan arandığı ve cezaevi firarisi olduğu öğrenildi.

Kaynak: Haberler.com / 3.Sayfa

Kayseri 3.Sayfa Haberler

500

Yorumlar (10)

hüseyin kaya:

bırakın kadını yahu ne yapacaktı fahişelik yapsa dahamı iyi şimdi birkaç kişi çalışsın ya der ulan 1500 lira asgari ücretle kiranı eletrik su doğalgaz öde geçin birde baktığın insanlar varsa çalmayıpta ne yapacaksın etrafta büyük hırsızları gören yok olan garibana oluyor

5
14
yanıtYanıtla
mert:

lan soytrari 80 milyon aynisini yapsa ne olur dürüstçe calisipda ailerinin gecimlerini saglayanlar enayimi burun hırsızlar clsin diyemi calisiyorlar mahluk

yanıt10
yanıt0
liko:

Kadının Kayseri de yaşayan bir Adanalı olduğunu düşünüyorum

5
2
yanıtYanıtla
karadenizli:

BU KADIN SUÇ MAKİNESİYMİŞ HEMDE FİRARİYMİŞ BAK HELE TERMİNATÖR KADIN YA. NASIL SAKLAMIŞ KENDİNİ. BU TERMİNATÖR NASIL FİRAR ETMİŞ. MUHAKKAK BİRİLERİDE YARDIM YATAKLIK ETMİŞTİR. ASIN GİTSİN.

4
3
yanıtYanıtla
erdem_ve adem_dimitro:

vay kayseridede güzel memleketimde böyle var idam başka çare yok usta

3
2
yanıtYanıtla
Kurt:

Gayserili gardaş Adanada Adanalımı galdı.Hep gayserili.

0
4
yanıtYanıtla
Eray karakaya:

Rabbim hidayet versin deyip gecin nereli oldugu farketmez.

2
0
yanıtYanıtla
utu:

itlaf edin haysiyetsizi

1
0
yanıtYanıtla
cosmos:

cono bu

0
0
yanıtYanıtla
İLTERİŞ:

ADANA : 1 - KAYSERİ 2 KAYSERİ, ADANA KARŞISINDA ÖDE GEÇTİ

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title