Haberler

Firari Boğa 3 Saatte Yakalanarak Etkisiz Hale Getirilebildi

Dolapdere'deki Hayvan Pazarından Kaçan Azgın Boğa, Yaklaşık 3 Saatte Yakalanabildi. Yapılan 4 İğneye Rağmen Bir Türlü Uyuşturulamayan Boğa, Kasımpaşa'daki Bir Atölyede Kıstırıldı. Üzerine Çullanan 10 Kişiyi Savuran Boğayla Bir Anda Başbaşa Kalan Zabıta Görevlisi Zor Anlar Yaşadı.

Dolapdere'deki hayvan pazarından kaçan azgın boğa, yaklaşık 3 saatte yakalanabildi. Yapılan 4 iğneye rağmen bir türlü uyuşturulamayan boğa, Kasımpaşa'daki bir atölyede kıstırıldı. Üzerine çullanan 10 kişiyi savuran boğayla bir anda başbaşa kalan zabıta görevlisi zor anlar yaşadı.

Dolapdere'de ortalığı birbirine kattıktan sonra gözden kaybolan 300 kiloluk boğa, Kasımpaşa'da ortaya çıktı. Bahariye Caddesi üzerindeki jeneratör atölyesine giren boğa, paniğe neden oldu. Dışarıya kaçan atölye çalışanları, kapıları kapatarak boğanın dışarı çıkmasını engelledi. Bu sırada zabıta ekipleri ve Beyoğlu Belediyesi'nden bir veteriner olay yerine geldi. Boğanın uyuşturulabilmesi için

4 tane uyuşturucu iğne fırlatıldı. Tabancayla fırlatılan iğnelere rağmen uyuşturulamayan boğa, atölyenin içini birbirine kattı. Boğa, atölyede üzerinde yemek bulunan yanar vaziyatteki piknik tüpünü devirdi. Tüpün yanar halde devrilmesi üzerine panik yaşandı. Tüp gaz kaçırmaya başlayınca, çevredeki vatandaşlara sigara içilmemesi ve ateş yakılmaması konusunda uyarıda bulunuldu.

Beyoğlu Belediyesi'nde görevli Aslan Yelek, boğayı halat atarak yakalamaya çalıştı. Boğa, atılan ipten her seferinde kurtulmayı başarırken, bir anda belediye görevlilerinin bulunduğu noktaya doğru koşmaya başladı. Yaşanan kargaşa sırasında sivil bir belediye görevlisi, boğanın altında kalmaktan son anda kurtuldu. Belediye görevlileri, yapılan denemelerin ardından halatı boğanın boynuna geçirmeyi başardı. Bu sırada vatandaşlar da, boynuna halat geçirilen boğanın üzerine çullandı. Bir anda vatandaşların

altında kalan azgın boğa, üzerindeki 10 kişiyi bir hareketiyle savurdu. Ezilmekten son anda kurtulan vatandaşlar sağa sola koşuştururken, elindeki ipi bırakmayan zabıta görevlisi bir anda boğayla baş başa kaldı. Büyük panik yaşayan zabıta görevlisi, bağırarak vatandaşlardan yardım istedi. Tekrar harekete geçen vatandaşlar yardıma koşarak boğanın üzerine çullandı. Yere dökülen motoryağı nedeniyle ayağı kayan boğa sonunda devrildi. Vatandaşlar, boğayı çekerek kamyon kasasına yüklemeye çalıştı. Tekrar ayağa

kalkan boğa, vatandaşlara saldırmaya çalıştı. Uzun uğraşlar sonucunda kamyon kasasına yüklenen boğa, etkisiz hale getirildi. Azgın boğa, yaklaşık 3 saat süren çabaların ardından sahibine teslim edildi.

(MH-EY-EY-ÖK-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title