Haberler

Finlandiya'da Üç Kişi Ölü Bulundu

BRÜKSEL (AA) – Finlandiya'nın Laukas kentindeki bir pizza restoranında bu akşam saatlerinde üç kişi ölü bulundu.

BRÜKSEL (AA) – Finlandiya'nın Laukas kentindeki bir pizza restoranında bu akşam saatlerinde üç kişi ölü bulundu.

Finlandiya'nın yerel gazetesi Iltalehti, restoran işletmecileri olduğu düşünülen kişilerin yabancı uyruklu olduklarını ve uzun süredir bu ülkede yaşadıklarını yazdı. Olayın bıçaklı bir saldırı sonucu olmuş olabileceği ve saldırının zanlısı olduğu iddia edilen bir kişinin polis tarafından göz altına alındığı da bildirildi.

Gazetenin, pizza dükkanı ile aynı binada yaşayan bir görgü tanığına dayandırdığı haberde, şüpheli bir şahsın elleri kanlar içerisinde polisi ve ambulansı çağırdığı belirtildi.

Polis, ölenlerin kimlikleri ile ilgili bilgi vermedi.

Kaynak: AA / Güncel

Finlandiya Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (2)

Rabiye cicek kivralarimobilWeb@haberler.com:

Cok merak icindeyiz ve son bir durum halen verilmedi hangi cani yada caniler yapmis ve sebebi neydir Finland ulkesine sesleniyom lutfen bu insanlarin kani yerde kalmasin bir an önce en agir sekilde cezalarinin verilmesini temin ederim halen sok icindeyiz

0
0
yanıtYanıtla
Rabiye cicek kivralarimobilWeb@haberler.com:

Umurim yapan kisi yada kisilerin cezasini hergun bir yelerini keserek öldurmemek sartiyla cezalarini verirler onlar insan degil resmen caniler o cocuklarin vebalinin altinda hergun kan kusarak geberirler insallah bunun cezasini cok agir ödemelerini talib ederim böyle bir aci olamaz yuregimizin en derin yerine islendi allahtan ailesine sabir dilerim onlarin acisi bizimde acimiz rabiye cicek isvecten

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title