Haberler

Finike'de 369 Kişide Yüksek Ateş ve Mide Bulantısı

Antalya'nın Finike İlçesine Bağlı Yalnız Köyü ile Turunçova, Yeşilyurt ve Sahilkent Beldelerindeki 369 Kişinin, Yüksek Ateş, Mide Bulantısı, Kusma ve İshal Şikayetiyle Finike Devlet Hastanesine Başvurmasının Ardından İlçedeki Okullar 2 Gün Süreyle Tatil Edildi.

Antalya'nın Finike ilçesine bağlı Yalnız köyü ile Turunçova, Yeşilyurt ve Sahilkent beldelerindeki 369 kişinin, yüksek ateş, mide bulantısı, kusma ve ishal şikayetiyle Finike Devlet Hastanesine başvurmasının ardından ilçedeki okullar 2 gün süreyle tatil edildi.

Finike Kaymakamı İlhami Aktaş, yüksek ateş, mide bulantısı kusma ve ishal şikayetleriyle başvuran vatandaşlara ''Gastro enterit'' tanısı konulduğunu söyledi. Bu nedenle ilçedeki tüm okulların pazartesi ve salı günü tatil edildiğini bildiren Aktaş, ''Hastalığın başka çocuklara bulaşma riski olabileceğini düşünerek, okulların iki gün tatil edilmesini uygun gördük'' dedi.

Kaynak: AA / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title