Haberler

Finansbank, 23 Nisan coşkusunu çocuklarla paylaşıyor

Güncelleme:

Finansbank, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'na özel etkinliklerle Türkiye'nin farklı bölgelerinde çocuklarla buluşuyor!

Minik Eller Büyük Hayaller Platformu ile farklı proje ve etkinliklerle çocuklarla bir araya gelen Finansbank, 23 Nisan'da miniklerin bayram sevincini paylaşmak üzere özel etkinlikler düzenliyor.

Finansbank, 23 Nisan'a özel etkinlikler kapsamında çocuklara matematiği eğlendirerek öğreten Harika Matematik Sergisi'ni 19-20 Nisan tarihlerinde Edirne Ekmekçizade Ahmet Paşa Kervansarayı'nda, 21-22 Nisan tarihlerinde de Tekirdağ İsmet İnönü Spor Salonu'nda çocuklarla buluşturdu. İki ayda 6 şehri gezen ve yola çıktığı günden bu yana 20 bin çocuğu matematiğin eğlenceli yönüyle tanıştıran sergi Trakya'da da çocuklara keyifli dakikalar yaşattı.

Kısa sürede çocukların gözdesi olan The ZONE by Finansbank da, bugün boyunca da Bilgi Evleri'nden gelecek misafirlerini ağırlıyor. Çocuklar bu özel günde, Da Vinci Learning Atölyesi'nde 'Eğlenceli Bilim Sergisi', Harika Matematik Sergisi'nde de birbirinden farklı çalışmalarla ve daha birçok sürpriz aktivitelerle bayramlarının tadını doyasıya çıkartacak.

Gönüllü Finansçılar çocuklarla buluşuyor!

Finansbank, Erzurum Çocuk Esirgeme Kurumu'nda çocuklara özel olarak düzenlenecek mini bir konserin de mimarı olacak. Gönüllü Finansçıların önerileriyle hayata geçirilen proje kapsamında 6 aydır müzik eğitimi alan 10 çocuğun katılımıyla oluşturulan koro, 24 Nisan Pazar günü 14.00 - 16.00 saatleri arasında Erzurum İl Sağlık Müdürlüğü Çok Amaçlı Konferans Salonu'nda dinleyicilere müzik ziyafeti sunacak.

Finansçılar, 23 Nisan'da çocukların bayram sevincini paylaşmak üzere ayrıca, Çocuk Esirgeme Kurumları'nda gönüllü olarak çocuklarla buluşup, onlarla çeşitli oyunlar oynuyorlar. Bu kapsamda 21 Nisan'da Kayseri'de, 22 Nisan'da Çanakkale, Denizli, Eskişehir, Gaziantep, Konya ve Trabzon'da olan Finansçılar, bugün Adana, Balıkesir, Bursa, Çorum, Erzurum, Samsun, Tekirdağ'da çocuklarla buluşuyor. Finansçılar, 25 Nisan'da da Muğla ve Zonguldak'ta çocuklarla bir araya gelecek.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Finansbank Tekirdağ 23 Nisan Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title