Haberler ›› Finans ›› Haberler
Bizi Takip Edin!
RSS

03-09-2021 16:56 - NORM HOLDING, FORD OTOSAN TARAFINDAN URETILECEK TICARI ARAC MODELI TRANSIT AILESI’NIN TUM BAGLANTI ELEMANLARINI TEMI


KURULUSTAN YAPILAN BASIN ACIKLAMASI ASAGIDA BULUNUYOR:

TURKIYE’NIN EN BUYUK BAGLANTI ELEMANLARI URETICISI NORM HOLDING, TURKIYE’NIN TICARI ARAC LIDERI FORD OTOSAN TARAFINDAN URETILECEK DUNYANIN EN COK TERCIH EDILEN TICARI ARAC MODELI TRANSIT AILESI’NIN TUM BAGLANTI ELEMANLARINI TEMIN EDECEK. SOZLESME KAPSAMINDA NORM HOLDING, FORD OTOSAN TARAFINDAN URETILECEK TRANSIT AILESINDEKI HER BIR ARAC ICIN 417 PARCA BAGLANTI ELEMANI TEDARIK EDECEK.

10 YIL SURECEK SOZLESME KAPSAMINDA NORM HOLDING, FORD OTOSAN’A AR&GE, URETIM, TEDARIK ZINCIRI YONETIMI VE MUSTERI HIZMETLERI DESTEKLERI DE VEREREK “HIZMET SAGLAYICI FIRMA” DA OLACAK. NORM, BU KAPSAMDA 24 UZMANDAN OLUSAN VE YALNIZCA FORD OTOSAN’A HIZMET VERECEK YENI BIR EKIP KURUYOR.

YAPILAN BU ANLASMA SAYESINDE “FSP” (FULL SERVICE PROVIDER) UNVANINI ALMAYA DA HAK KAZANAN NORM HOLDING, TURKIYE’DE BU UNVANI ALAN ILK YERLI FIRMA OLARAK DUNYANIN ONDE GELEN OTOMOTIV FIRMALARININ GELECEGI SEKILLENDIREN PROJELERINDE BAGLANTI ELEMANI TEDARIKCISI OLMA YOLUNDA BUYUK AVANTAJ ELDE ETTI.

“DUNYANIN DA EN BUYUK PROJELERINDEN BIR TANESI”
NORM HOLDING YONETIM KURULU BASKANI FATIH UYSAL, BU ANLASMANIN GEREK MARKA GEREKSE DE TURK EKONOMISI ICIN BUYUK ONEM TASIDIGINI BELIRTEREK “TURKIYE’DE URETIM YAPIP BU URUNLERI DUNYA PAZARLARINA TASIYAN BU IKI FIRMANIN ISBIRLIGI DUNYANIN SAYILI PROJELERINDEN BIRI. BOYLESINE KAPSAMLI ISBIRLIGI NORM HOLDING OLARAK AR-GE YATIRIMLARINA VERDIGIMIZ ONEMIN SOMUT BIR GOSTERGESI. BAGLANTI ELEMANLARI SEKTORUNUN EN ONEMLI TEKNOLOJIK TRENDLERINE YONELIK ALTERNATIF TASARIMLAR GELISTIRIYOR, REKABET GUCUMUZU HER GECEN GUN DAHA DA ARTIRIYORUZ. ULUSAL VE ULUSLARARASI UNIVERSITELER, AR-GE VE TASARIM MERKEZLERI, ARASTIRMA KURUMLARI VE FIRMALAR ILE ISBIRLIKLERI KURARAK BILIMSEL VE TEKNOLOJIK BILGI BIRIKIMIMIZI SUREKLI GELISTIRIYORUZ“ DEDI.



NORM HOLDING HAKKINDA:
1973 YILINDA, IZMIR BORNOVA`DA CIFT VURUSLU BIR SET MAKINE ILE CIVATA URETIMIYLE SEKTORE ADIM ATILDI. KAZANILAN BASARILAR SAYESINDE 1994 YILINDA, SU AN FAALIYETTE OLAN IZMIR ATATURK ORGANIZE SANAYI BOLGESI`NDEKI YENI VE MODERN TESISLERI KURULDU. CIVATA URETIMIYLE BASLAYAN BU YOLCULUK PEK COK SIRKETIN KATILMASIYLA DEVAM EDEREK, ZAMAN ICINDE BUYUK BIR HOLDINGE DONUSTU.

48 YILDIR BAGLANTI ELEMANLARI SEKTORUNDE LIDER VE ONCU KONUMUNU SURDUREN NORM HOLDING, OTOMOTIV YAN SANAYI BASTA OLMAK UZERE BEYAZ ESYA, ELEKTRONIK, MOBILYA, INSAAT VE MAKINE SEKTORLERINDEKI ANA URETICILERIN VE GUCLU MARKALARIN COZUM ORTAGI OLARAK ULUSAL VE ULUSLARARASI PAZARLARDA HIZMET VERMEYE DEVAM EDIYOR.

BUNYESINDE BUGUN 3000’DEN FAZLA CALISANI ILE 5’I YURT DISINDA OLMAK UZERE TOPLAM 16 SIRKET VE 12 URETIM TESISI BULUNDURAN, TURKIYE’DE SEKTORUNDE ONCU KONUMDA OLAN NORM HOLDING’IN IZMIR VE SALIHLI’DE BULUNAN URETIM TESISLERI ILE YILLIK URETIM KAPASITESI 160.000 TONDUR.

Piyasa
Hisse Yön Son Fark Saat
Dolar Dolar 32,4155 -0,33 23:58
Euro Euro 34,2863 -0,35 23:58
İngiliz Sterlini İngiliz Sterlini 40,0737 -0,75 23:58
BIST 100 BIST 100 9.693 1,77 18:10
BIST 50 BIST 50 8.584 1,99 18:10
BIST 30 BIST 30 10.528 2,32 18:10
Gram Altın Gram Altın 2492,6 0,21 23:58
Çeyrek Altın Çeyrek Altın 3992 0,61 23:58
Yarım Altın Yarım Altın 7985 0,61 23:58
Cumhuriyet A. Cumhuriyet Altını 17334 0,26 17:00
Altın Çevirici
Türü
TL Miktarı
Altın Türü
Döviz Çevirici
Türk Lirası
Amerikan Doları
Euro
İsviçre Frangı
Yen
İngiliz Sterlini
Serbest piyasa verileri kullanılarak hesaplanmaktadır. Tüm Değerler
BİST endeksleri, haberler, Kapalıçarşı, uluslararası parite verileri eşanlı olarak verilmektedir. BİST isim ve logosu "Koruma Marka Belgesi" altında korunmakta olup izinsiz kullanılamaz, iktibas edilemez, değiştirilemez. BİST ismi altında açıklanan tüm bilgilerin telif hakları tamamen BİST’e ait olup, tekrar yayınlanamaz.

SPK’nın 22 Nisan 2002 tarihli Resmi Gazete’de yayımlanan tebliği uyarınca yayımlanması istenen uyarı;
"Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kişisel görüşlerine dayanmaktadır. Bu görüşler, mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi, beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir"