Haberler ›› Finans ›› Haberler
Bizi Takip Edin!
RSS

03-02-2023 10:04 - MIGROS SARJ AGI ISLETMECI LISANSI ALAN ILK PERAKENDE SIRKETI OLDU

MIGROS SARJ AGI ISLETMECI LISANSI ALAN ILK PERAKENDE SIRKETI OLDU

KURULUSTAN KONUYA ILISKIN YAPILAN BASIN ACIKLAMASI ASAGIDA BULUNUYOR:

MIGROS, SURDURULEBILIR EKOSISTEM VIZYONU DOGRULTUSUNDA HAYATA GECIRDIGI PROJELERIYLE PERAKENDE SEKTORUNE ONCULUK ETMEYE DEVAM EDIYOR. MIGROS, ELEKTRIKLI ARACLARA SARJ HIZMETI SUNMAK VE TURKIYE`DEKI ELEKTRIKLI ARAC DONUSUMUNE KATKI SAGLAMAK AMACIYLA KURDUGU MIGEN ENERJI ILE `SARJ AGI ISLETMECI LISANSI` ALAN ILK PERAKENDE SIRKETI OLDU.

MIGROS, ELEKTRIKLI ARACLAR ICIN SARJ HIZMETI SUNAN ISTASYONLARINI SUBAT AYI ICERISINDE HIZMETE ACMAYI HEDEFLIYOR. ISTIRAKI OLAN MIGEN ENERJI`NIN, ELEKTRIKLI ARACLAR ICIN SARJ HIZMETININ SUNULMASI AMACIYLA ENERJI PIYASASI DUZENLEME KURUMU`NA (EPDK) YAPTIGI SARJ AGI ISLETMECI LISANSI BASVURUSUNUN ONAYLANMASININ ARDINDAN MIGROS, MAGAZALARININ BULUNDUGU LOKASYONLARDA ELEKTRIKLI ARACLAR ICIN SARJ ISTASYONU HIZMETI VERMEK UZERE CALISMALARA BASLADI.

`YAKIN ZAMANDA BASLATACAGIMIZ ELEKTRIKLI ARAC SARJ ISTASYONU HIZMETIMIZI, 6 AY ICINDE 19 ILDE 50`YI ASKIN MIGROS MAGAZASINA YAYGINLASTIRACAGIZ`

MIGROS TICARET A.S. YATIRIM GELISTIRME VE INSAAT GENEL MUDUR YARDIMCISI SEVKI TUNCER, `MIGROS OLARAK, SURDURULEBILIR ENERJI KAYNAKLARINA KATKI SAGLAMAK VE GELECEK NESILLERE YASANABILIR BIR CEVRE BIRAKMAK ONEMLI KONU BASLIGIMIZ. DUNYADA DA HIZLA ARTAN ENERJI IHTIYACI DOLAYISIYLA FOSIL YAKITLARA OLAN BAGIMLILIGINI AZALTMAK UZERE CALISMALAR AGIRLIK KAZANMIS DURUMDA. ULKEMIZDE DE ELEKTRIKLI ARAC KULLANIMI TUM DUNYADA OLDUGU GIBI GIDEREK YAYGINLASIYOR. BU DOGRULTUDA, TURKIYE`DEKI ELEKTRIKLI ARAC DONUSUMUNE KATKI SAGLAMAK VE ELEKTRIKLI ARAC KULLANAN MUSTERILERIMIZIN DE SARJ HIZMETINE ULASMALARINI KOLAYLASTIRMAK UZERE SARJ ISTASYONLARI KURMA KARARI ALDIK VE YUZDE 100 SERMAYE ORTAKLIGI ILE GECTIGIMIZ AYLARDA MIGEN ENERJI`YI KURDUK. MIGEN ENERJI`NIN SARJ AGI ISLETMECI LISANSI BASVURUSUNUN ONAYLANMASI ILE TURKIYE`DE ELEKTRIKLI ARACLARA SARJ HIZMETI SUNMAYA BASLAYAN ILK PERAKENDECI OLMAKTAN MUTLUYUZ` DEDI.

ILK ETAPTA ISTANBUL ILI MAGAZALARINDA HIZMETE GIRECEK SARJ ISTASYONLARININ ARDINDAN BU HIZMETI HIZLA TURKIYE CAPINDA YAYGINLASTIRACAKLARINI BELIRTEN SEVKI TUNCER, `SEKTORUMUZDE ONCULUK ETTIGIMIZ BU HIZMETI TURKIYE`YE YAYMAK UZERE CALISMALARIMIZ SON HIZDA DEVAM EDIYOR. YILIN ILK YARISINA KADAR 19 ILDE 50`YI ASKIN MIGROS MAGAZASINDA HIZMET VERMEYE BASLAYACAGIZ. MUSTERILERIMIZ ALISVERISLERINI YAPARKEN, ARACLARINI DA MAGAZALARIMIZIN ONUNDEKI ISTASYONLARDA HIZLI VE GUVENILIR SEKILDE KOLAYLIKLA SARJ EDEBILECEKLER` DEDI.
Piyasa
Hisse Yön Son Fark Saat
Dolar Dolar 32,5634 0,07 01:48
Euro Euro 34,9283 0,42 01:48
İngiliz Sterlini İngiliz Sterlini 40,6794 0,10 01:48
BIST 100 BIST 100 9.722 0,80 18:10
BIST 50 BIST 50 8.588 0,85 18:10
BIST 30 BIST 30 10.526 0,93 18:10
Gram Altın Gram Altın 2425,9 0,14 01:48
Çeyrek Altın Çeyrek Altın 3863 0,05 01:48
Yarım Altın Yarım Altın 7726 0,05 01:48
Cumhuriyet A. Cumhuriyet Altını 16559 -0,53 17:00
Altın Çevirici
Türü
TL Miktarı
Altın Türü
Döviz Çevirici
Türk Lirası
Amerikan Doları
Euro
İsviçre Frangı
Yen
İngiliz Sterlini
Serbest piyasa verileri kullanılarak hesaplanmaktadır. Tüm Değerler
BİST endeksleri, haberler, Kapalıçarşı, uluslararası parite verileri eşanlı olarak verilmektedir. BİST isim ve logosu "Koruma Marka Belgesi" altında korunmakta olup izinsiz kullanılamaz, iktibas edilemez, değiştirilemez. BİST ismi altında açıklanan tüm bilgilerin telif hakları tamamen BİST’e ait olup, tekrar yayınlanamaz.

SPK’nın 22 Nisan 2002 tarihli Resmi Gazete’de yayımlanan tebliği uyarınca yayımlanması istenen uyarı;
"Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kişisel görüşlerine dayanmaktadır. Bu görüşler, mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi, beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir"