Haberler

Finalde TOFAŞ'ı Yenen Fenerbahçe Doğuş, Şampiyon Oldu

Güncelleme:

Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi'nde Fenerbahçe Doğuş, TOFAŞ'ı serinin 5. maçında 94-64 yenerek şampiyonluğa ulaştı.

Rakibine 4-1 üstün gelen sarı-lacivertliler Zeljko Obradovic ile bir Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi'nde Fenerbahçe Doğuş, TOFAŞ'ı serinin 5. maçında yenerek şampiyonluğa ulaştı. Rakibine 4-1 üstün gelen sarı-lacivertliler Zeljko Obradovic önderliğinde bir zafer daha elde etti.

BİR SEZONDA İKİ KUPA

Sarı lacivertliler, Cumhurbaşkanlığı Kupası ve Tahincioğlu Basketbol Ligi kupalarını müzesine götürdü. Fenerbahçe, Türkiye Kupası ve finale kaldığı THY EuroLeague'de ise zafere ulaşamadı.

İLK KEZ ÜST ÜSTE 3. KEZ ŞAMPİYON

Fenerbahçe, erkekler basketbolda ilk şampiyonluğuna 1990-1991 sezonunda ulaşmıştı. Sarı lacivertliler daha sonra, Fenerbahçe Ülker adıyla 2006-2007 ve 2007-2008 sezonlarında ligi zirvede bitirdi. 2009-2010 ve 2010-2011'de de kupaya uzanan Fenerbahçe Ülker, bu isimle son zaferini 2013-2014'te yaşadı. 2015-2016 ve 2016-2017'de Fenerbahçe olarak kürsünün zirvesine çıkan sarı lacivertli ekip, Fenerbahçe Doğuş ismiyle TOFAŞ'ı 4-1'le geçtiği serinin ardından ilk defa üst üste 3 şampiyonluk kazanmış oldu.

POTADA 9. ŞAMPİYONLUK

Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi play-off final serisinde TOFAŞ'ı 4-1'le geçen Fenerbahçe Doğuş, kulüp tarihindeki 9. zaferine ulaşmayı başardı.

Basketboldaki 22. lig zaferi Fenerbahçe Erkek Basketbol Takımı, lig tarihindeki 9. şampiyonluğunu elde etti. Kadınlar basketbolda toplam 13 lig zaferi bulunan Fenerbahçe, böylelikle basketbol branşında toplamda 22. lig kupasını müzesine götürmüş oldu.

ERKEKLERDE DE ZİRVEDE KADINLARDA DA

Geride kalan 2017-2018 sezonunda Fenerbahçe Doğuş, Tahincioğlu Basketbol Ligini, Fenerbahçe Kadın Basketbol Takımı da Bilyoner.com Kadınlar Basketbol Ligini zirvede bitirdi ve sarı lacivertliler 'duble' yaptı.

OBRADOVIC'İN FENERBAHÇE'DEKİ 9. KUPASI

Fenerbahçe Doğuş Koçu Zeljko Obradovic, 2013 yılında geldiği Fenerbahçe'de toplamda 9. kupasını kaldırdı. Obradovic'in 25. kariyer sezonunda 16. lig kupası oldu.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Fenerbahçe Doğuş Spor Haberler

Bakmadan Geçme

NO Pelicans LA Lakers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 17 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! NO Pelicans LA Lakers maçı Sacramento Kings GS Warriors NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 17 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Barcelona PSG maçı CANLI izle! 16 Nisan Barcelona PSG Şampiyonlar Ligi maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? EXXEN canlı maç izle! (ŞAMPİYONLAR LİGİ) EXXEN kesintisiz donmadan canlı yayın! 16 Nisan EXXEN spor canlı izle! Sancaktepe jakuzi olayı ne? Belediyede jakuzi mi var? Tilâvet nedir? Kuran'da Tilâvet ne demektir? Tilâvet kelimesinin tanımı ve anlamı! Tertil nedir? Kuran'da Tertil ne demektir? Tertil kelimesinin tanımı ve anlamı! Akaryakıt Fiyatları (GÜNCEL): 16-17 Nisan benzine ve motorine indirim veya zam var mı? Güncel akaryakıt fiyatları! 16-17 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Beypazarı Maden Suyu yasaklandı mı? Maden suyu sağlığa zararlı mı? Yabani 31. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 31 Nisan Yabani yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kabine toplantısında alınan kararlar! 16 Nisan Kabine Toplantısı sonucu nedir, hangi karar alındı? Kabine Toplantısı bitti mi? SON DAKİKA! Kabine Toplantısı ne oldu, devam ediyor mu? Bahar 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 16 Nisan Bahar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 16-17 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi!
500

Yorumlar (7)

VİCDAN:

Ali Koç Başkan Fenerbahçe şampiyon

20
4
yanıtYanıtla
Muhittin:

Anca Türkiyede şampiyon olur Avrupada madrid tokatlar ??

1
16
yanıtYanıtla
MY~:

Siz cinconluları Futbolda tokatladığı gibi mi ?

yanıt1
yanıt0
Adınızı Yazın:

Hay Maşallah

15
1
yanıtYanıtla
//opş//:

basketbol bireysel yetenektir oyuncuyu alan kupayı alır

3
7
yanıtYanıtla
MY~:

Bu seviyeye getiren Aziz Yıldırım, tebrikleri kabul eden Ali Koç. . Efsane başkana tebrikler, Ali Koç''un da daha iyilerini yapacağına eminiz. . Kazanan FENERBAHÇE CUMHURİYETİ

5
0
yanıtYanıtla
Fb:

Gs baskette kumeyee

4
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title