Haberler

Final Yolu

54'üncü Eurovision Şarkı Yarışması'nda Ülkemizi "Düm Tek Tek" Şarkısıyla Temsil Edecek Olan Hadise, İlk Sınavını Bugün Veriyor.....

54'ÜNCÜ EUROVİSİON ŞARKI YARIŞMASI'NDA ÜLKEMİZİ "DÜM TEK TEK" ŞARKISIYLA TEMSİL EDECEK OLAN HADİSE, İLK SINAVINI BUGÜN VERİYOR.....

Genç şarkıcı, bu akşamki yarı finalde büyük günün provasını yapacak.

9'uncu sırada yarışacak

16 Mayıs'ta Rusya'nın başkenti Moskova'da yapılacak Eurovision şarkı Yarışması'nın ilk yarı finali bu akşam gerçekleşecek. Bu yarışmada Türkiye'yi "Düm Tek Tek" (Crazy For You) şarkısıyla temsil edecek olan Hadise de ilk yarı finalde kendini gösterecek adaylar arasında... Büyük finale kalabilmek için yarışacak olan şarkıcı, 9'uncu sırada sahne alacak.

Türkiye favoriler arasında

18 ülkenin yarışacağı ilk yarı finali Natalia Vodyanova ve Andrey Malakhov sunacak. Ve ilk yarı finalden 10 şarkı büyük finale çıkmaya hak kazanacak. Ancak Hadise'nin içi rahat... Çünkü hem kendisine ve şarkısına güveniyor, hem de gelen haberler gayet olumlu... Bahis sitelerine göre Türkiye, Norveç ve Yunanistan ile birlikte favori gösteriliyor.

HADİSE İLE İLGİLİ DİĞER HABERLER

Kaynak: Gecce / Magazin

Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title