Haberler
Güncelleme:

Final maçında gol sonrası Trabzonspor Başkanı Ağaoğlu'nun yaptığı hareket kameraya yansıdı

Alanyaspor'u 2-0 mağlup ederek Türkiye Kupası'nın sahibi olurken bordo mavili kulübün başkanı Ahmet Ağaoğlu'nun ikinci golden sonra yaptığı kol hareketi tepki çekti. Daha fazla detay >>

500

Yorumlar (92)

TS:

Ahmet Agaoglu yeminle en iyisni yapti. Az bile yapmis. Bizi cekemiyenlere gelsin bu hareket. Olaylara objektiv bakan arkadaslara birsey demiyorum hangi takimin taraftari olursa olsun. Ama son Alanya macindan sonra gercektende bunu hak ettiler. Rezil Takim Alanya 2015 te gelmis Süper Lige bize saha disinda tribünde kafa tutuyor. Küfürler hakaretler. Lan kimsiniz ya? 3 seneye yok olur gidersiniz.

16
27
yanıtYanıtla
Serdar:

Erol bulut a armagan etti yerinde bir kol başakşehir formasıyla maca cıkarsan kolu alırsın

15
27
yanıtYanıtla
1234:

Sonunda dandikde olsa bir kupaları oldu Milletin yakasından düşerler. Artık

24
16
yanıtYanıtla
MEMET33:

HER NE YAPMIŞSA YAKIŞIKSIZ AMA YİNE VE YENİDEN DİYORUM Kİ, BİR GALATASARAYLI OLARAK 3 TEMMUZDA HÜKÜM GİYİP ŞİKECİLİKLERİ TESCİL EDİLENLER, ADAM BU HAREKETİ YAPTI DİYE SEVİNMESİNLER, 2010-2011 LİG ŞAMPİYONU TRABZONSPOR. . . . .

14
24
yanıtYanıtla
1907:

Dedi F. G. Saraylı

yanıt10
yanıt5
fenerlibahçeli34:

Memleket neler yaşamış, hala oralarda mısın?

yanıt13
yanıt5
Koskocaman Trabzona bak, Başkanına bak 1de:

Adamın seviyesi bu işte. Gelmiş koskocaman TS ye başkan olmuş. Tutmuş eliyle şampiyonluğu belediye takımına vermiş. Kalkmış ülkemin takımına çektiği harekete bak. Sanki barcelonayi madridi juventusu river platei boca junioru elemiş. Kupayı onlardan almış sanki. Seviye bu hareket bu. Gayet normal.

25
13
yanıtYanıtla
TİM-1:

Olmayan beyninle yorum yapmışsın seviyeden bahsediyorsunAlanya spor başkanının yaptıklarını araştır sonra yorum yap. Tutmuş eliyle şampiyonluğu belediye takımına vermiş diyorsun belediye takımı dediğinin arkasında kimler var onuda araştır ayrıca.

yanıt11
yanıt18
TS:

Ülkenin Takimini alda basina cal. Yeri geldimi isine geldimi Ülkenin takimi oluyor degilmi? Birak arkadas yemezler. Trabzonu cekemedigni sakliyamssin. Alanyadaki olaylari unuttun galiba. Az bile yapmis. Biz Trabzonsporlular hem Agaoglunun Hemde bu hareketin arkasindayiz.

yanıt3
yanıt2
Tim 1 e cevaben:

Benim beynim yerinde dert etme sen. Sen kendi beynini yokla da öyle konuş. Haddin kadar konuş hadsiz mahlukat

yanıt1
yanıt1
TS cevaben:

Aslanım boş konuşma. Ben 48 yaşındayım. 40 yıldır TS fanatiğiyim. TS için az kederlenmedim az dertlenmedim. Mehmet ali yılmaz. Faruk özak. Sadri şener. Nerde bu nerde. Haciismailogluyla ağaoğlu bu takıma hiç yakışmıyor. Ülke takimi değilde ne takimi peki ??? Zoruna mı gitti ülkemin takimi demem. TS trabzonun değil, tüm turkiyenin takımıdır. Benim ülkemin takımıdır aslanım

yanıt3
yanıt1
NAZIM GÜÇLÜ:

EZİK NORMALDİR ŞAMPİYON OLAMAYINCA BU EZİK DE BÖYLE SEVİNİYOR

23
13
yanıtYanıtla
Ceren:

Alanya hak etti o hsteketi

11
24
yanıtYanıtla
kenan:

nesi var o hareketin beni rahatsız etmiyor başkalarını neden rahatsız ediyor bi sorgulasınlar kendilerini kalbiniz fesat

15
20
yanıtYanıtla
Ordulu:

Madem seni rahatsız etmiyor , bende sana yapıyorum aynı hareketi

yanıt13
yanıt10
Kenana gelsin:

Kenan benden de sana bu gelsin :)

yanıt6
yanıt3
Kenan:

Sizi çok büyük etki yapmış belli büyüyünce unutursunuz sindire sindire hazmedersiniz çocuklar

yanıt3
yanıt3
MEMET33:

SOKAKTA ÖNÜNE GELENİ ÇEVİR VE HAZIM TESTİ YAP, 100 HAZIMSIZ ERKEĞE TUTTUĞU TAKIMI SOR EN AZ 95 TANESİ FENERLİ DEĞİLSE BEN BİLE ŞİKECİ FENERLİ BİRİ OLMAYA RAZIYIM. (ALLAH KORUSUN)

yanıt3
yanıt1
......:

Alanya kendi evinde her türlü çirkefliği yaptı, artık kimin motivasyonu olduğunu tahmin edin, ts yi de şampiyonluktan yaptı. Bu hareket Alanya ya az bile.

17
18
yanıtYanıtla
2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR:

DOĞRUSUNU YAPMIŞ. BİRDE BENİM YAPTIĞIMI GÖRSENİZ İDAMI GERİ İSTERSİNİZ.

15
17
yanıtYanıtla
ceto:

Agaoglu adam gibi adamdir . . kocla karistirmayin

16
16
yanıtYanıtla
Ceren:

Yargışamadan önce araştırın alanya spor başkanının rezalet açıklamalarına bir cevap niteliğinde o hareket gayette yerinde eksiği var fazlası yok bacağıyla da aynı hareketi yapsa alanya hak etti o hareketi

11
20
yanıtYanıtla
Hahahaha:

Bu hareket tüm Trabzonsporlulara düşman olanlara gelsin kupayı kaybetmemizi bekleyip hamsi ağla yazacak boş varlıklara gelsin yakışır başkanıma

14
17
yanıtYanıtla
1907:

Biz Düşmanın bile Delikanlı, Mert ve Adam olanını isteriz sizi ne yapacağız

yanıt9
yanıt10
MEMET33:

1907, SİZ MERTMİSİNİZ Kİ DÜŞMANIN MERTİNİ İSTİYORSUNUZ, ŞİKECİSİNİZ VE ŞİKEDE MÜSECCEL MARKASINIZ. . HERSENE GALATASARAY SADECE, 2010-11 ŞAMPİYON TRABZON.

yanıt6
yanıt9
COŞKUN ÇAKIROĞLU:

Mertlikten sizmi bahsediyorsunuz hahahahaa lan yeter yeter gülmekten karnım ağrıdı:)))

yanıt5
yanıt5
cevo:

sampiyon olamadilar kafayi yedi,, aldilar süt kupasini

20
11
yanıtYanıtla
TS:

Siz onuda alamadiniz. Baska birsey aldiniz ama yazamiyorum sen anladin beni ;-)

yanıt3
yanıt1
Ts:

Az bile yapmış.Alanya bunu hak ediyor

16
14
yanıtYanıtla
Kemal:

Şampiyonluk acısı içinde kalmis bunun

20
9
yanıtYanıtla
OGZ:

Basin onunde yalan iftiralarla suclama yapan alanyaspor baskana az bile yapmis o kol girecegi yeri bilir tam girecegi yere gore.

10
19
yanıtYanıtla
adam:

çok hemde çok terbiyesizce bir hareket hiç yakıştırmadım kocaman adam yaşı başını almış birine yazıklar olsun.

17
11
yanıtYanıtla
Vatandaş:

Ağaoğlu bir çobanoğluymuş . Burda çobanlardan özür dilerim. Yazık vallahi yazık. Bir başkan bu hareketi yapamaz. Demekki i koltuk da oturamaz. Istifa etmezse gönderilmeli buda olmazsa tüm TS un ayıbıdır.

18
7
yanıtYanıtla
TS:

La bi git ya sunlara bak. Yok asalet diye takiliyorlar Burda. Yok bir baskan bu hareketi yapamazmis. Bal gibi yapar ve yaptida iste görmedinmi? Evet biz Baskanimizin arkasindayiz. Biz hakemde döveriz yöneticide döveriz ve bu hareketide yapariz söverizde cünki siz anca bunlari hak ediyorsunuz. Hakkimiz yillarca calindi. Yillarca ezmeye calistilar. Kimse cikipta demediki bu is böyle olmaz diye. Düzen degismeli diye. Haram Puanlari Sampiyonluklari yerken iyi. Siz kötünün kötüsünü hak ediyorsunuz

yanıt2
yanıt0
TS cevaben:

Ziraat kupasi icin degilde Keşke super lig şampiyonu olsaydikta bunları deseydin. Alanyanin veya kisinin terbiyesizligi kendi aynasidir. Sanli TS a bu tur seyler yakışmaz. Hem futbolda sporda sike nekadar kötüyse fabatizimde o kadar kötüdür. Ülke futboluna şiddet ve fanatizmi değil centilmenliği yerleştirelim.

yanıt1
yanıt0
Lazz:

O başkana as bile yapti

9
16
yanıtYanıtla
ALİ AGA:

Bu ahmet aga henüz olgunlaşmamış ham duruyor

17
7
yanıtYanıtla
Kenan:

Biri kebapçı bastı, sıkıntı yok Biri maçında taraftarlarla kavga etti, sıkıntı yok Biri maç sonu yöneticiye tokat attı, sıkıntı yok Ahmet Ağaoğlu kolunu uzattı. Herkes ayağa kalktı. ANLAŞILAN O KOL

8
16
yanıtYanıtla
MEMET33:

ONLAR NE BE ASLAN, BİRİLERİ ŞİKE YAPTI SIKINTI OLMADI. . . . . . . . .

yanıt7
yanıt7
socar:

sana kenan

yanıt5
yanıt0
coşkun:

burada aleyte yorum yapan bu konuda bilgisi olmayıp fikri olanlar dikkatle okuyun misafir olduğunuz bir yerde o hareketin fazlası alanya son dakika golü attığında toplu olarak yapılıp üstünüe annesi dahil tüm ailesine küfür edilirse teknik direktörleri tahrik için başakşehir renkeri kıyafet giyerse o hareket az bile tam yerine gitmiştir burada sırf trabzonsporu ve başkanını eleştirmek için centilmenlik ayakları yapmayın çünkü samimi değilsiniz

12
12
yanıtYanıtla
TS:

Coskun kardes Düzgün ve akilli yorumuna yüzde yüz katiliyorum

yanıt8
yanıt10
GERÇEKLER:

yes

yanıt1
yanıt3
fenerlibahçeli34:

T. Spor başkanlarının hareketlerine nedense hiç şaşırmam. Bir de Hacıosmanoğlu vardı neler yapmıştı. . . Bu muhterem bayağı düzgün görünüyordu ama o da son zamanlarda saçmaladı. Hayırlısı olsun!

19
4
yanıtYanıtla
BJKLİ:

T. S. BAŞKANIN YAPTIĞI TAM REZİLLİK. TERBİYESİZ ADAM

15
8
yanıtYanıtla
osman:

gerçek yüzler . . ayıp ayıp

15
8
yanıtYanıtla
Memleketim:

Bunlar rezil insanlar. Bu tip insanlar Türk futbolundan hatta Türk sporundan arindirlmadikca bizden hicbisey olmaz.

19
3
yanıtYanıtla
angaralı0606:

T. Sporlu camia, sistematik bir çaba ve elbirliği ile Trabzonsporu ''antipatik'' bir hale getirmeyi başardılar. Taraflı tarafsız herkes T. Sporun şampiyon olamadığına seviniyorsa, T. Spor yöneticileri oturup düşünmeli. Biz ne yapıyoruz neden başaramıyoruz diye. .

19
3
yanıtYanıtla
COŞKUN ÇAKIROĞLU:

Helal büyük başkan o kol nerelere mesajdır bir bilseler,gerçi daha bu ne ki asıl "kolbastı"süper kupadan sonra olacak

4
18
yanıtYanıtla
Akçaabatlıselçuk:

MECNUN OKYATMAZ fb , sivas maçında 0-o KEN 4- HAREKETİ YAPIP 4-3 YENİLMELERİ normalse BUDA normal . ZORUNA GİDENLERE gelsin . AHMET BAŞKAN adamdır

7
15
yanıtYanıtla
Nirvana:

Bu tür bir hareket Trabzon ve Beşiktaş gibi asil takımların başkanlarına yakışmaz . Ayıp etmiş . Alanyalılardan özür dilemeli . Türk futbolunu kirletenler Alanyalılar değil .

11
10
yanıtYanıtla
türkiye:

Bu adam trabzonspora zarar veriyor. . . .

13
8
yanıtYanıtla
EBEGÜMECİ:

Terbiyesiz ve Hazımsız ,

11
9
yanıtYanıtla
gugu:

Ya o hareket yanlış anlaşıldı. Sağ kolunu havaya kaldırınca kolun üst tarafına bi sancı girdi. Sol koluyla da o bölgeyi tuttu. Sadece bu :)

15
5
yanıtYanıtla
kelmahmuthoca:

Sonra çıkarlar yanlış anlaşıldım. Şöyleydi, böyleydi. Üstüne birde centilmenlikten bahsederler. Ama bize de şunlar bunlar yapıldı gibi ajitasyonlarla işi bitirirler.

10
6
yanıtYanıtla
Kenan:

Tffnin kararını bekliyoruz bakalım bu terbiyesizliğin cezası ne olacak

12
4
yanıtYanıtla
FANATİK FENEV Lİ:

Ne var lenn bunda sevinmesin mi az bile Alanya ya fenevin uşağı Alanya Rize Sivas malatya

4
12
yanıtYanıtla
FB:

Görüp göreceğiniz başarı bu olur bu zihniyetle yazık oysa futbol böyle birşey değil futbol karşındakine ne kadar saygı duyarsan o kadar başarılı olursun bir okadarda gelişirsin ama maalesef bizim ülkemizde adına hırs dedikleri yenince bir halt oldunu zanneden tiplerin arenası maalesef

13
2
yanıtYanıtla
AHBAP:

Böyle başkan mı olur? NERDE SÜLEYMAN SABA GİBİ EFENDİSİ NERDE ÖZHAN CANAYDIN GİBİ CENTİLMEN BAŞKANLAR BUNU YAPTI DİYE ADAM YERİNE KOYARLAR ZATEN ADAM DEĞİL BENCE

14
1
yanıtYanıtla
esabri:

TFF yine görmezden gelir.

12
3
yanıtYanıtla
Alanyalı:

Ayinesi iştir kişinin lafa bakılmaz.Şahsın görünür rütbe-i aklı eserinde .(Ziya Paşa ) ne güzel söylemiş.

7
7
yanıtYanıtla
TS:

Başkanın hareketi bencede yanlış ama ligdeki maçtan sonra hamsi tava yaptık diyenleride unutmadık demek ki her daim edep

yanıt4
yanıt3
YOMRALI:

BAŞKAN SİZE AYARI VERDİ KUDURUN

yanıt2
yanıt5
SAMET:

AZ BİLE YAPMIŞ ALANYADA KI MISAFIR PERVERLIKLERINDEN SONRA

yanıt0
yanıt1
Alanyalı kardeş. Haklısın:

Adamın seviyesi bu işte. Gelmiş kozmosa TS ye başkan olmuş. Tutmuş eliyle şampiyonluğu belediye takımına vermiş. Kalkmış ülkemin takımına çektiği harekete bak. Sanki barcelonayi madridi juventus river plate boca junioru elemiş. Seviye bu hareket bu. Gayet normal

yanıt7
yanıt1
TS:

Alanyali kednine gel. Biraz kafayi gelistir. Sen ne Pasasin nede Padisah. Birakin su Pasalari katmayin Futbola. Evet Kuyruk acin var. Kupayi alamdiniz. Biz öylesine aldik zaten 8 tane var müzede. Ya sizin? Biz belki Sampiyon olamadik ama 14 Milyon Euro bütceyle Kafa kafaya gittik ve ikinci oldu. Ben Takimimla gurur duyuyorum ve gelecek seneler sizi iyice bitirecek INSALLAH. Türk Futbolu batarsa cokta umrumda. Zaten biz yanlis Ligte oynuyoruz Trabzonspor olarak. Bu Ligte Haramzadeler götürüyo isi

yanıt1
yanıt0
Ankara:

Örnek insan olması gereken birisi

10
3
yanıtYanıtla
Emre:

Örnek mi ÖRDEK mi?

yanıt3
yanıt3
gugu:

Ya o hareket yanlış anlaşıldı. Kolunu havaya kaldırdıktan sonra ani bir sancı vurdu kolun üst tarafına ondan o :)

9
4
yanıtYanıtla
metin kaya:

futbolcular gol attığında o hareketi çok yaptı

7
6
yanıtYanıtla
Kartal karakartal:

Herkes başkan olabilir ama efendilik başka mevzu.rahmetli Seba'lardan buralara nasıl gelindi.?

9
4
yanıtYanıtla
Hüsam:

Babacan Efendi masum maskesinin altında Daha ne kadar sürdürebilir di bu durumu. Normalde kendisinden beklenen hareket bu. normal bir durum. Fazla şaşırmamak lazım

5
7
yanıtYanıtla
2010-2011 ŞAMPIYONU FENERBAHCE:

Efendi baskana bakin hele.Alanya sizi 2 defa sampiyonluktan etti. Bu kadari size fazlasiyla yeter hamsiler.Sut kupasini kimse onemsemiyor.Buyuk kupalar onemli.2011 cupamuzu verun da der simdi zugurt agaoglu.

10
2
yanıtYanıtla
TS:

Kedi uzanamadığı ciğere pis dermiş seni fenevli kedi sen kendi haline bakta öyle konuş hatta bence hiç konuşma!!!

yanıt3
yanıt6
segen:

montajdır montaj tübitak incelemesini yapıp montaj olduğunu belgeleyecektir

7
4
yanıtYanıtla
ASGARİ ÜÇRETLİ..:

BUNLARIN GERÇEK YÜZÜNÜ GÖRMEMİZİ SAĞLIYORLAR Beyefendi falan değil bunlar. . .

9
1
yanıtYanıtla
Hüs:

Varoş. . .

7
3
yanıtYanıtla
1 2
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title