Haberler

Final Gecesinde Coşkulu Kutlama

Güncelleme:

Kanal D'de yayınlanan ve reyting rekorları kıran 'Fatmagül'ün Suçu Ne' dizisinin sezon finalini, Çeşme Alaçatı'daki restoranda seyreden oyuncular ve set ekibi, başarılarını gecenin ilerleyen saatlerine kadar kutladı.

Kanal D'de yayınlanan ve reyting rekorları kıran 'Fatmagül'ün Suçu Ne' dizisinin sezon finalini, Çeşme Alaçatı'daki restoranda seyreden oyuncular ve set ekibi, başarılarını gecenin ilerleyen saatlerine kadar kutladı. Gecenin bir diğer sürprizi ise birbirlerinden hiç ayrılmayan Beren Saat ve sevgilisi popçu Kenan Doğulu oldu.

Başladığı günden bu yana reyting rekorları kıran dizisi 'Fatmagül'ün Suçu Ne' sezon finaliyle yaz tatiline girdi. Başarının mimarları ünlü oyuncular ve set ekibi ise son bölümü Alaçatı'da bir restoran içinde kurdukları platformdan hep birlikte seyretti. Beren Saat, Engin Akyürek, Sumru Yavrucuk, Buğra Gürsoy, Musa Uzunlar, Fırat Çelik, Engin Öztürk, Esra Dermancıoğlu, Kaan Taşaner, Seda Güven ile 'Kuzey ve Güney' adlı dizinin yakışıklı oyuncusu Ali Yörenç geceye katılan isimler arasında yeraldı.

Öncelikle yemek yiyen konuklar bir yandan da dizinin son bölümünü seyretti. Dizi bitiminde alkışın koptuğu gece yerini partiye bıraktı. Üç saat süren partide bol bol Kenan Doğulu'nun şarkıları çalındı. Basın mensuplarının içeri alınmadığı parti sonunda Beren Saat ve Kenan Doğulu elele çıktıkları restorandan araçlarına binerek konuşmadan hızla uzaklaştı.

Başrol oyuncusu Beren Saat, geceye sevgilisi ünlü popçu Kenan Doğulu'nun kullandığı araçla geldi. Doğulu, sevgilisini bir an olsun yanlız bırakmadı.

KENAN VE BEREN'E ŞOK TEKLİF

Bazı işletmeciler jest olsun diye restoranlarında yemek yiyen ikiliden hesap almazken, bazıları ise işi ticarete döktü. Bazı uyanıklar; Beren Saat ve Kenan Doğulu'ya, "Bizim mekanda yemek yiyin, burada eğlenin. Hem hesabı ödemeyin hem de size 100 bin TL verelim" teklifinde bulundu. Ancak Çeşme'nin yanı sıra Bodrum'daki bazı mekan sahiplerinden de benzer teklifler alan çiftin; böyle bir reklam olayına girmeye ısrarla 'Hayır' dediği söyleniyor.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Magazin

Magazin Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title