Haberler

Filyos Limanı'nda Fırtında Sandal Battı

Zonguldak'ın Çaycuma İlçesine Bağlı Filyos Beldesinde Fırtına ve Şiddetli Dalgalar Nedeniyle Bir Kayık Batarken, Birçok Tekne ve Kayık da Zarar Gördü.

Zonguldak'ın Çaycuma ilçesine bağlı Filyos beldesinde fırtına ve şiddetli dalgalar nedeniyle bir kayık batarken, birçok tekne ve kayık da zarar gördü.

Çaycuma ilçesine bağlı Filyos beldesindeki Filyos Limanı'nda bulunan bazı balıkçı tekne ve sandalları, aniden bastıran aşırı yağmur ve fırtınanın etkisi ile zarar gördü. Aşırı dalgalar nedeniyle bir sandal batarken, bir çok kayık ve tekne yan yattı. Sabah saatlerinde limana gelen tekne ve sandal sahipleri, yan yatan sandallarını aşırı rüzgar nedeniyle güçlükle denizden çıkarabildi. Zor şartlar altında süren kurtarma çalışmalarında bir çok teknede yüksek miktarlarda maddi hasar meydana gelirken,

balıkçılarda yağmurdan sırılsıklam ıslandılar. Batan kayık ise denizden çıkarılamazken, hava şartlarının normale dönesinin ardından kurtarma çalışmalarına başlanacağı ifade edildi.

(SD-İÇ-MEF-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title