Haberler

FiloTürk'te Yeni Yapılanma Atağı

Güncelleme:

FiloTürk, kadro yapısını da güçlendirmeye devam ediyor.

Yeni yatırımlarına hız veren araç takip sektörünün lider kuruluşu FiloTürk, kadro yapısını da güçlendirmeye devam ediyor. Gerçekleştirdiği hızlı büyüme ile dikkatleri üzerine çeken FiloTürk, bölgesel düzeyde yeni yapılanmaları ile sektör liderliğini güçlendiriyor.

Gerçekleştirdiği hızlı büyüme ve sektöre getirdiği ilklerle liderliğini koruyan FiloTürk, yönetim ve satış kanallarında yeniden yapılanma atağı başlattı. Hızlı büyümesini deneyimli ve tecrübeli kadrosu sayesinde gerçekleştiren FiloTürk, kısa süre önce Satış-Pazarlama Direktörlüğü ve CFO düzeyinde atamalar gerçekleştirerek yeni yapılanmasının da ilk adımlarını atmıştı.

Türkiye'nin en hızlı büyüyen şirketleri arasına giren FiloTürk, bölgesel ihtiyaçlara daha fazla cevap verebilmek için bölgesel yapılanmaya odaklanmış durumda., Hizmet verdiği 8 bölgeye Satış ve Pazarlama Direktörü atayan FiloTürk, bölgesel kadrolarda da daha güçlü bir yapıyla hizmet verecek. Atamalar; Marmara Bölge Yöneticisi Özgür Gücük, Güney Marmara Bölge Yöneticisi Erman Uzun, Ege Bölge Yöneticisi Burak Boran, Akdeniz Bölge Yöneticisi Mehmet Dereli, İç Anadolu Bölge Yöneticisi Erdem Tolun, Doğu Anadolu Bölge Yöneticisi Fethi Dalkılınç, Karadeniz Bölge Yöneticisi Tolga Kurt, Güneydoğu Anadolu Bölge Yöneticisi Ömer Yönlü olarak gerçekleştirildi.

FiloTürk Genel Müdürü Adil Masaracıoğlu yeni atamalarla ilgili olarak: "Son yıllarda elde ettiğimiz hızlı büyüme sayesinde iki kişi ile başladığımız bu yolculukta şu anda 80 kişilik güçlü bir ekiple büyümeye devam ediyoruz. Bölgesel olarak yapılandırdığımız üst düzey yönetim kadrosunun şirketimize katacağı artı değer ve grup sinerjisi sayesinde bölgesel anlamda atacağımız daha güçlü adımlarla hızlı ve istikrarlı büyümemizi sürdüreceğiz" dedi.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Marmara Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu? Tövbe duası: Tövbe istiğfar duası okunuşu ve yazılışı nedir? Arapça Tövbe duası ve Türkçe meali! Tövbe nasıl edilir? Nasuh Tövbe duası nasıl okunur? Baby Shower nedir, ne demek? Baby Shower patisi nedir? Baby Shower pastaları! Baby Shower partisine katılmak caiz mi? Diyanet'in açıklaması ne?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title