Haberler

Filmleri Gişede Çakılan Murat Boz ve Burak Özçivit Arasında İpler Koptu

Güncelleme:

Kardeşim Benim 2 filminin gişede çakılması Burak Özçivit ve Murat Boz arasında kriz çıkardı. Ünlü popçuyu takipten çıkaran Özçivit, filmin yurt dışı tanıtımlarına da yalnız gidiyor.

Burak Özçivit, aynı zamanda yapımcısı olduğu 'Kardeşim Benim 2' filminin gişede hüsrana uğramasından dolayı Murat Boz'u suçladı. Özçivit ile İstanbul dışındaki hiçbir galaya katılmayan Boz arasında soğuk rüzgarlar esiyor.

Takvim gazetesinin haberine göre; Yakışıklı oyuncu Burak Özçivit, 'Kardeşim Benim 2' filmi gişede sınıfta kalınca faturayı Murat Boz'a kesti. 24 Kasım'da vizyona giren film, ilk 3 günde yalnızca 213 bin kişi tarafından izlendi. Vizyondaki 2. haftasında da beklenen ilgiyi karşılamayan film, 420 bin kişi tarafından seyredildi.

ARALARI AÇILDI, MURAT BOZ'U TAKİPTEN ÇIKARDI

İddiaya göre yurt içi ve yurt dışı galalarında yer alarak aynı zamanda yapımcısı olduğu filmin tanıtımı için çalışan Özçivit'in İstanbul'daki gala hariç hiçbir gösterime katılmayan Boz'la arası açıldı. Özçivit, jürisinde yer aldığı 'O Ses Türkiye' yarışmasının çekimleri dolayısıyla galalara katılmayan Boz'a tavır alıp popçuyu instagram'da takipten çıkardı.

'AİLE ARASINDA' FARK ATTI

Filmin gişede uğradığı hüsranın kendisiyle bir ilgisinin olmadığını düşünen Boz da Özçivit'i takibi bıraktı. İkili arasında esen soğuk rüzgarlar ise rakiplerinin işine yaradı. 1 Aralık'ta vizyona giren 'Aile Arasında' filmi, ilk 3 günde 505 bin kişi tarafından izlendi. Senaryosunu Gülse Birsel'in yazdığı başrolünü Demet Evgar'la Engin Günaydın'ın paylaştığı film, gişesi ve hasılatıyla 'Kardeşim Benim 2'yi ezdi geçti. 'Aile Arasında' ilk haftasında 7 milyon TL hasılat elde ederek 2 haftada yaklaşık 5 milyon TL gişe yapan 'Kardeşim Benim 2'ye tur bindirdi.

BU İLK DARGINLIK DEĞİL

'Kardeşim Benim' serisinde ağabey ile kardeşi canlandıran Boz ile Özçivit'in arasının daha önce de açıldığı konuşulmuştu. İddiaya göre o dönemki dargınlık Fahriye Evcen ile Aslı Enver arasındaki soğuk rüzgarlardan kaynaklıydı..

Kaynak: Haberler.Com / Magazin

Öğretmenler Günü Burak Özçivit Murat Boz İstanbul Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (18)

yorumcu:

Filmin ilkinde yakın çekim iki yakışıklı adam dışında bişey anlamadık...demekki yakışıklılık yeterli değilmiş...

24
0
yanıtYanıtla
ebru:

bu film için yeterli bir izlenme sayısına ulaşılmışken haberde çakıldı demesi tuhaf zaten. ne bekleniyordu ki

21
1
yanıtYanıtla
Can_B:

Iyi zaten baska derdimiz kalmamisti

20
1
yanıtYanıtla
cenk:

mille ekmek alamıyor ki filme gitsin hem 5milyon hasılat ne demek çakıldı diye lanse ediiyor.

21
0
yanıtYanıtla
RACON:

Menfaate dayalı hayatlar patlamaya mecbur...

17
0
yanıtYanıtla
yine mi adana diyen adam:

reklam kokan hareketler

13
3
yanıtYanıtla
anka:

trastan film bukadar olur

15
1
yanıtYanıtla
Realist:

İyi olmuş, birbirlerinden bulsunlar.

11
1
yanıtYanıtla
sonsöz:

BENCE GÜNÜMÜZDE İNSANLARIN YAŞADIĞI GERÇEK HAYATLARDAN KONU ALAN FİLMLER YAPIN KESİN TUTAR ATMASYON OLMASIN

9
1
yanıtYanıtla
sefa:

ne mutlu oldummmm

9
0
yanıtYanıtla
Tüm 18 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title