Haberler

Film Gibi Cinayette, Tek Delil Koli Bandındaki Parmak İzi

Bursa'da Tekstilci Özkan K'nin Bir Yıl Önce Ormanlık Alanda Öldürülmesiyle İlgili, Sekreteri ve 2 Arkadaşının Gözaltına Alındığı Soruşturma Sürüyor. İş Adamını Öldürdüğü Öne Sürülen Sekreter M.m.'nin 2 Arkadaşının Jandarmadaki Sorgulaması Devam Ederken, Olay Yerindeki Bir Koli Bandında Tespit Edilen Parmak İzinin, Zanlılardan Birisine Ait Olduğu ve Bunun da Maddi Delil Olarak Mahkemeye Sunu...

Bursa'da tekstilci Özkan K'nin bir yıl önce ormanlık alanda öldürülmesiyle ilgili, sekreteri ve 2 arkadaşının gözaltına alındığı soruşturma sürüyor. İş adamını öldürdüğü öne sürülen sekreter M.M.'nin 2 arkadaşının jandarmadaki sorgulaması devam ederken, olay yerindeki bir koli bandında tespit edilen parmak izinin, zanlılardan birisine ait olduğu ve bunun da maddi delil olarak mahkemeye sunulacağı bildirildi.

Alınan bilgiye göre, Bursa'da bir hırsızlık olayını araştıran polislerin gözaltına aldığı şüphelilerden Önder A. ve Erdal K, kendilerini çapraz sorguya alan polislere jandarma bölgesindeki bir cinayeti itiraf etmişti. Olay günü birlikte olduğu patronunun kar maskeli 2 kişi tarafından öldürüldüğünü ve bu kişilerin kendisine tecavüz ettiğini öne süren sekreter M.M.'nin de yalan söylediği ortaya çıkmıştı. Dün gözaltına alınan Önder A. ve Erdal K. ile M.M.'nin jandarmadaki sorgulanmasında sona yaklaşıldı.

Yapılan araştırmada, emniyet ve jandarmada suç kaydı olmayan 29 yaşındaki Önder A. ve Erdal K. samimi bir şekilde olayı anlatmışlardı. İşadamını öldürmek amacında olmadıklarını, korkutup dövmek maksadıyla ormanlık alana gittiklerini söyleyen 2 genç hakkında ilk etapta maddi delil bulunamamıştı. Ancak jandarma kriminal dedektiflerinin olay günü, olay yerindeki bir koli bandından aldıkları parmak izinin zanlılardan birisine ait olduğu, yapılan karşılaştırmayla kesinleşti. Tecavüz yalanını atan ve olayda parmağı olduğu öne sürülen sekreter M.M.'nin ağzının bantlanmasında kullanılan koli bandının şüphelileri ele verdiği ortaya çıktı. Sekreter ve 2 şüphelinin, sorgulamalarının ardından bugün ya da yarın adliyeye sevk edileceği öğrenildi.

(İHS-SN-SN-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title