Haberler

Filiz Akın, Kadir İnanır'ın Başına Gelenleri Yaşamamak İçin Gizli Gizli Ameliyat Oldu

Güncelleme:

Filiz Akın, beynine pıhtı atmasından korktuğu için şah damarını stent taktırarak açtırdı. Üç gün yoğun bakımda kalan usta sanatçı dün taburcu oldu.

Kadir İnanır'ın beynine pıhtı atması sonucu felç olmaktan son anda kurtulması Filiz Akın'ı korkuttu. Akın, gizli gizli ameliyat oldu

GİZLİ GİZLİ AMELİYAT OLDU

HT Magazin'de yer alan habere göre, şahdamarında yüzde 80 tıkanıklık bulunan usta oyuncu, İnanır'ın doktoruna giderek gizli bir operasyon yaptırdı. Pıhtı atma riski olan damar stentle açıldı. Üç gün yoğun bakımda tutulan Akın dün taburcu oldu.

'AYLARDIR MÜCADELE EDİYORUM'

Sağlık durumunun iyi olduğunu açıklayan sanatçı, "Yaşamsal mücadele sırasında talihsizliklerim oldu. Aylardır hastalıklarla mücadele ediyorum. Fakat bütün bunları ameliyatla aştığımı düşünüyorum. İnşallah bundan sonra daha sağlıklı günler olur, benim için" dedi.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Kadir İnanır Filiz Akın Magazin Haberler

500

Yorumlar (3)

...:

kanseri atlatmış kadın korkması normal tabikide . . geçmiş olsun

31
3
yanıtYanıtla
1:

SPOR YAPIN ARKADAŞLAR . GENÇ YAŞTA BAŞLAYIN . ZATEN BAŞLAYIN BİR ZAMANLA ZEVK ALMAYA BAŞLIYORSUNUZ . SPOR SALONLARINI TERCİH EDERKEN SİZE ŞUNUDA SÖYLİYİM ÖZELLİKLE ISLAK ALANI OLSUN KESİNLİKLE . BEN İLK ÖNCE FITNESS YAPIYORUM . ORDAN KAPALI YADA AÇIK HAVUZU VAR ORAYA GEÇİP BİR YARIM SAAT YÜZÜYORUM . SONRA SAUNA VE BUHAR ODASI VAR . İNSAN GERÇEKTEN DİNAMİK HİSSEDİYOR KENDİNİ .

7
1
yanıtYanıtla
Vaay:

renderı fazla almıssın fade var hacıı

1
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title