Haberler

Filiz Akın Capacity'de Sevenleriyle Buluşuyor

Güncelleme:

Capacity, ziyaretçilerine ve Filiz Akın hayranlarına nostaljik bir "Anneler Günü" yaşatacak.

Filiz Akın Anneler Günü'nde Capacity'de Sevenleriyle Buluşuyor

12 Mayıs Pazar günü Türk sinemasının efsane aktristi Filiz Akın'ı ağırlayacak olan Bakırköy'ün en gözde alışveriş merkezi Capacity, ziyaretçilerine ve Filiz Akın hayranlarına nostaljik bir "Anneler Günü" yaşatacak.

Biricik annelerimizin "Anneler Günü"ne özel gerçekleşecek olan buluşmada zarif oyuncu Filiz Akın, hayranları ile sohbet edip, bol bol fotoğraf çektirecek. Aynı zamanda sevenlerine imza da dağıtacak olan Filiz Akın, Capacity ziyaretçilerine ve hayranlarına keyifli dakikalar yaşatacak.

Çocuklardan Annelerine Özel "I Love Mom" Baskılı T-shirtler

Minik ziyaretçilerini de unutmayan Capacity, çocukların annelerine hediye etmesi için T-shirt Boyama Atölyesi düzenleyecek. Anneleri için "I Love Mom" baskılı t-shirtlere el becerilerini ve hayallerini yansıtacak olan çocuklar, bu etkinliğin sonunda kendi elleriyle hazırladıkları özel t-shirtleri annelerine hediye edebilecekler.

Alışveriş ve eğlencenin merkezi Capacity AVM, 12 Mayıs Pazar günü saat 13:00'da başlayacak ve ücretsiz olarak düzenlenecek etkinliklere tüm anne adaylarını, annelerini ve çocuklarını davet ediyor.

Program:

Filiz Akın Buluşması: 14:30-15:30

T-shirt Boyama Atölyesi: 13:00-18:00

Kaynak: Bültenler / Güncel

Anneler Günü Filiz Akın Bakırköy Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title