Haberler

Filistinliler Bu Bayramda Yalnızca 'Özgürlük' ve 'Barış' İstiyor

Abluka altındaki Batışeria’nın El Halil kentinde Kurban Bayramı’na hazırlanan Filistinliler, bu bayramda Özgürlük ve Barış için dua edeceklerini söyledi.

Abluka altındaki Batışeria'nın El Halil kentinde Kurban Bayramı'na hazırlanan Filistinliler, bu bayramda Özgürlük ve Barış için dua edeceklerini söyledi.

Ülkelerinin İsrail işgalinden kurtulmasını ve hapishanelerdeki 700 Filistinlinin serbest bırakılmasını için dua ettiklerini belirten El Halil sakinleri yalnızca kendilerinin değil işgal altındaki tüm İslam coğrafyaları için endişeli olduklarını belirtti.

Tüm İslam aleminin bayramını kutlayan Filistinliler, gelecek seneki bayramı İsrail askerlerinden kurtulmuş bir Mescid-i Aksa'da kutlamak istediklerini belirtti.

Bununla birlikte El Halil sokaklarındaki birçok kişi Türkiye'ye, Türk halkına ve Türk hükümetine, Filistin halkına desteklerinden dolayı sevgi ve teşekkürlerini gönderdi. - BATI ŞERİA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Kurban Bayramı İsrail Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title