Haberler
Güncelleme:

Fanatik Yahudi gruplar, 10 Mayıs'ta Mescid-i Aksa'ya baskın yapmaya hazırlanıyor

İsrail'in dün akşam Mescid-i Aksa'daki cemaate saldırmasının ardından Filistinli bazı siyasi analistler, bölgede yeni bir halk ayaklanmasının çıkabileceği öngörüsünde bulunuyor. Özellikle, Fanatik Yahudi grupların Ramazan'ın 28'ine denk gelen 10 Mayıs Pazartesi günü Mescid-i Aksa'ya baskın planları yapması bölgede tansiyonu iyice artıracak gibi görünüyor. Daha fazla detay >>

500

Yorumlar (4)

Orhan Tuna:

Parasal olarak Yahudiler çok güçlü heryer onların elinde İslam düşmanlığı var hatta Hıristiyanlarida sevmiyolar birtek Allah onları perişan eder inşallah öyle olur

19
3
yanıtYanıtla
Başka Murat:

Müslümanlar mezhep kavgasını bırakıp Kur-an da birleşsinler. Başlarına da herkesin kabul edeceği bir lider seçsinler. Yoksa bu gidişle bunu yapmayı isteyecek fırsatları da kalmayacak.

22
0
yanıtYanıtla
Gokhan Y :

Hicri takvimin basindan bu yana oyle bi birliktelik ya da kayda deger bir zafer goruldu mu? :)

yanıt0
yanıt0
Namik Kemal Erdem:

Yobaz fanatik her yerde vardır.ornek nazi almanya kitaplarda yazılır.bizde yokmu ,olmaz olurmu fazla geri gitmek gerek yok.filistinler rahatmi duruyor hayal bu.aslinda böyle durumlarda din dil fark olmamalıdır.mymar .güney sudan gören yok.

3
1
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title