Haberler

Filistinli Miniklerin Erdoğan Sevgisi

Filistinli miniklerin Erdoğan sevgisiKONYA - Abdülhamid Han'ın izinden Meram Atiyye-i Seniyye Projesi kapsamında Kudüs'te bulunan Konya'nın merkez Meram İlçe Belediye Başkanı Fatma Toru ve beraberindeki heyet Zeytin Dağı civarında bir anaokulunu ziyaret etti.

Filistinli miniklerin Erdoğan sevgisi

KONYA - Abdülhamid Han'ın izinden Meram Atiyye-i Seniyye Projesi kapsamında Kudüs'te bulunan Konya'nın merkez Meram İlçe Belediye Başkanı Fatma Toru ve beraberindeki heyet Zeytin Dağı civarında bir anaokulunu ziyaret etti. Ziyaret esnasında Filistinli minik öğrenciler Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan için uzun süre sevgi gösterisinde bulundu.

Meram Belediyesi tarafından Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın "Kudüs'ü yalnız bırakmayın" sözleri üzerine gerçekleştirilen Abdülhamid Han'ın izinde Meram Atiyye-i Seniyye Projesi, Kudüs'te devam ediyor. Program kapsamında şehri gezen ve ziyaretlerde bulunan Meram Belediye Başkanı Fatma Toru ve beraberindeki heyet Filistinli vatandaşlar tarafından güzel bir şekilde ağırlanıyor. Ziyaretler kapsamında Kudüs'ün en yüksek tepesi olan Zeytin Dağı'nın çevresindeki Zeytin Dağı Anaokulu ziyaret edilirken, minik öğrencilerin Türkiye ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan lehine yaptıkları sevgi gösterileri renkli anlara sahne oldu.

"Cumhurbaşkanımız 'Kudüs'ü yalnız bırakmayın' dedi"

Meram Belediye Başkanı Fatma Toru, Filistinli minik öğrencilere Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın selamını getirdiklerini ifade ederken, "Cumhurbaşkanımız 'Kudüs'ü yalnız bırakmayın. Kudüs'e gidin' dedi. Bizler de sizleri ziyaret ettik. Atamız Abdülhamid Han'ın izinde buraları boş bırakmayacağız. Ziyaret etmeye devam edeceğiz" dedi.

Okul yöneticileri de Başkan Toru ve ziyaretçilere teşekkür ederken, "Sizleri burada görmekten çok mutluyuz. Kudüs'ü yalnız bırakmayın" şeklinde konuştu.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Recep Tayyip Erdoğan Fatma Toru Konya Kudüs Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Fenerbahçe-Olympiakos maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Fenerbahçe-Olympiakos maçı şifresiz mi? 23 Nisan bankalar tatil mi? 23 Nisan bankalar açık mı, çalışıyor mu? 23 Nisan'da İş Bankası, Garanti, Vakıf Bank, Ziraat Bankası açık mı? KPSS şartsız hastane personel alımı ne zaman? Başvurular ne zaman, şartları neler? Mükremin Gezgin kimdir? Mükremin Gezgin evleniyor mu? Sevgilisi kim? Mükremin Gezgin kimdir? Mükremin Gezgin evleniyor mu? Bilsem sınavını geçmek için kaç puan almak gerekir? BİLSEM sınavlarına nasıl bakılır? Patnos Belediyesi hangi parti? Patnos Belediye başkanı hangi partiden seçilmiştir? Bursluluk sınavı ne zaman? 2024 İOKBS bursluluk sınav sonuçları hangi tarihte açıklanacak? 2024 GUY SINAVI BAŞVURU EKRANI: GUY sınavı başvuruları başladı mı, GUY sınavı başvuruları nereden, nasıl yapılır? Gaddar 14. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? BİLSEM SONUÇLARI AÇIKLANDI 2024! BİLSEM sınav sonuçları nereden öğrenilir? BİLSEM sonuç sorgulama ekranı! Karne günü ne zaman 2024? Okullar ne zaman tatil olacak? Yaz tatili ne zaman başlıyor? Survivor'da dün kim elendi? Survivor 2024 adaya kim veda etti? 17 Nisan Survivor elenen isim! 2024 LGS sınavı ne zaman, tarihi belli oldu mu? Liselere Geçiş Sistemi (LGS) sınav giriş belgesi yayınlandı mı? Elif Duygu Adıgüzel kimdir? Elif Duygu Adıgüzel kaç yaşında, nereli?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title