Haberler

Filistin'in Nablus kentinde Türkiye vizesi başvuru merkezi açıldı

Güncelleme:

Türkiye'nin Filistin'deki Kudüs Başkonsolosluğuna bağlı yeni vize hizmetleri merkezi Nablus kentinde faaliyete başladı.

Türkiye'nin Filistin'deki Kudüs Başkonsolosluğuna bağlı yeni vize hizmetleri merkezi Nablus kentinde faaliyete başladı.

Türkiye Vize Hizmetleri Merkezi Nablus Şube Sorumlusu Hilal Mustafa, işgal altındaki Batı Şeria'ya bağlı Nablus ve çevresinde yaşayan Filistinliler için kolaylık sağlaması beklenen merkeze ilişkin AA muhabirine konuştu.

Ramallah kentine ek olarak Nablus'ta da vize merkezi açılmasının, buradaki Filistinliler için büyük kolaylık sağladığına dikkati çeken Mustafa, şu ifadeleri kullandı:

"Filistinliler Türkiye'yi çok seviyorlar. Hem ziyaret hem de iş için Türkiye ile bağlantılı tüccarlar var. Türkiye'ye karşı çok büyük muhabbet besliyorlar. İş ve gezi amaçlı bir talep yoğunluğu var. Kovid-19'un ardından bu sene büyük bir yoğunluk bekliyoruz."

Türkiye vizesine başvurmak üzere merkeze gelen Hayri Selim Buras da vize merkezinin faaliyete girmesinden memnuniyetini dile getirdi.

Nablus sakini Buras, "Önceden turizm acentelerine giderek (vize başvurusunu) yapıyorduk. Artık acente ofislerine gidip vizeyi beklemektense doğrudan vize merkezinden işlemlerimi yapabiliyorum. Böylesi çok daha iyi ve daha hızlı oldu." diye konuştu.

Kaynak: AA / Güncel

Filistin Türkiye Kudüs Vize Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu? Tövbe duası: Tövbe istiğfar duası okunuşu ve yazılışı nedir? Arapça Tövbe duası ve Türkçe meali! Tövbe nasıl edilir? Nasuh Tövbe duası nasıl okunur?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title