Haberler

Gediz'de Filistin Halkı Yararına Tiyatro Gecesi Düzenlendi

Güncelleme:

Kütahya'nın Gediz ilçesinde, Filistin halkı yararına tiyatro gecesi düzenlendi.

Filistin Halkı Dostları Derneği organizasyonu ile Tavşanlı Belediyesi Tiyatro Topluluğu tarafından Gediz Kültür Merkezinde sahnelenen "Ete Kemiğe Büründüm, Yunus Diye Göründüm" isimli tiyatro oyunu tüm tiyatro severler tarafından ilgiyle izlendi.

Tiyatro etkinliği hakkında bilgi veren Filistin Halkı Dostları Derneği Başkanı Muhammed Afifi "Filistin halkına destek vermek amacıyla derneğimiz tarafından organize edilen tiyatro gecesine verdiği desteklerinden dolayı Gediz Belediye Başkanı Mehmed Ali Saraoğlu ve Ak Parti Gediz İlçe Başkanı Eflatun Coşar'a teşekkürlerimi sunarım.

Önceki yıllarda Gediz Belediye Başkanımız ile Filistin'e bir ziyaret gerçekleştirdik. Başkanımız halkımızın durumunu ve gerçekleri kendisi yerinde görerek müşahede etmiştir ve bizlere desteklerini göstermiştir.

Halkımızın İsrail zulmüne uğradığını Başbakanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan başta olmak üzere aziz Türk Milleti görmekte ve bizleri desteklemektedir.

Derneğimizin amacı zulüm altındaki Filistin halkının yaşadığı sıkıntıları gidermek ve Gazze Kentini yeniden inşa etmektir. Bu konuda çeşitli etkinlikler düzenlenmektedir. Bu tiyatro etkinliği de bu kapsamdadır. Tiyatroya destek veren herkese teşekkürlerimi sunarım" dedi.

Sosyal Sorumluluk Projeleri kapsamında Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından da desteklenen tiyatro etkinliğine Gediz Belediye Başkanı Mehmed Ali Saraoğlu, Ak Parti Gediz İlçe Başkanı Eflatun Coşar, Filistin Halkı Dostları Derneği Başkanı Muhammed Afifi, Ak Parti Kütahya Teşkilat Üyesi Mustafa Yenipazar, Gediz daire amirleri ve vatandaşlar katıldı. - KÜTAHYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Filistin Ak Parti Kütahya Gediz Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title