Haberler

Filipinler'de Yabancı Tefecilere Operasyon

Filipinler'de Çin ve Malezya vatandaşı 45 kişi, Singapurlu bir kadını kaçırdıkları gerekçesiyle gözaltına alındı.

Filipinler'de Çin ve Malezya vatandaşı 45 kişi, Singapurlu bir kadını kaçırdıkları gerekçesiyle gözaltına alındı.

ABS-CBN'nin haberine göre, Başkomiser Glenn Dumlao, tefecilik yaptığı sanılan 45 kişinin, kumarhanede borçlandırdıkları Singapurlu bir kadını kaçırdıkları iddiasıyla gözaltına alındığını belirtti.

Dumlao, çetenin, pazartesi gününden bu yana kayıp olan kadının ailesinden yaklaşık 177 bin 357 dolar fidye talep ettiğini kaydetti.

Kayıp kadın, polise yapılan ihbar sayesinde Paranaque kentindeki bir binada bulundu.

Çete üyelerinin kumarhanelerde oyuncu gibi davrandıklarını ve para kaybedenlere borç vermeyi teklif ettiklerini söyleyen Dumlao, çete üyelerinin arkadaşlık kurduğu kurbanlarını diğer kumarhanelere götürdüğünü ifade etti.

Dumlao, çetenin, bir kez borca battıktan sonra kurbanlarını tehdit ettiğini ve fidye için kaçırdığını bildirdi.

Son olayın, geçen aydan bu yana ülkede tefeciler tarafından yapılan yedinci adam kaçırma vakası olduğu vurgulandı.

Kaynak: AA / Güncel

Çin Halk Cumhuriyeti Filipinler Malezya Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

23 Ekim hangi burç? Ekim'in 23'ü hangi burçtur? 23 Ekim burç özellikleri, sembolü ve gezegeni nedir? 23 Ekim hangi burca ait? 22 Ekim hangi burç? Ekim'in 22'si hangi burçtur? 22 Ekim burç özellikleri, sembolü ve gezegeni nedir? 22 Ekim hangi burca ait? MHK nedir, açılımı nedir? MHK üyeleri kimlerdir? MHK başkanı kimdir? Beşiktaş Ankaragücü maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) BJK Ankaragücü maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Survivor Birleşme partisi ne zaman 2024? Yalı Çapkını dizisi nerede çekiliyor, hangi yalıda, nasıl gidilir? Hucurat Suresi kaç sayfa? Kur'an-ı Kerim'de Hucurat Suresi kaçıncı cüz, hangi sayfada, sayfa kaçta? Hucurat Suresi kaç ayettir, ayet sayısı kaç? Dünyanın en güzel kadını kim seçildi 2021? Dünyanın en güzel 100 kadını listesi ve isimleri! Türkiye'nin ve dünyanın en güzel kadını kim? Ünlü Harfler (Sesli Harfler) hangileridir? Sessiz harfler neler? İnce ve Kalın ünlü harfler nelerdir? Ünlü (Sesli) Harfler ve Ünsüz (Sessiz) Harfler! İstanbul ilçeleri! İstanbul'un tüm ilçeleri nelerdir? İstanbul'un kaç ilçesi var? İstanbul Avrupa Yakası ve Anadolu Yakası ilçeleri hangileri? Dünya karizma günü nedir? Dünya Karizma Günü ne zaman? Karizma nedir? Karizmatik ne demektir? Okulu kim buldu? Okulu kim çıkardı? Okulu kim icat etti? Okula gitmek kimin fikriydi? Küçük Prens sözleri: En güzel Küçük Prens sözleri nelerdir? Küçük Prens kitabından alıntı sözler, Küçük Prens gün batımı sözleri! Beşiktaş Ankaragücü maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! BJK Ankaragücü maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Bein Sports CANLI izle! (HD) Bein Sports kesintisiz donmadan canlı yayın izleme linki!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title