Haberler

Filipinler'de Havalimanında Görülen Yılan, Yolculara Korku Dolu Anlar Yaşattı

Güncelleme:

Filipinler'deki havalimanında bekleyen yolcular, karşılarında nereden geldiği bilinmeyen yılanı görünce neye uğradıklarını şaşırdı. Yetkililer tarafından yakalanan yılan, havalimanı yakınlarında doğaya bırakıldı.

Filipinler'deki bir havalimanında görülen kara yılan, yolcuların kaçışmasına neden oldu.

YILANI GÖREN YOLCULAR KAÇIŞMAYA BAŞLADI

Filipinler Daniel Z. Romualdez Havalimanı'nda uçak bekleyen yolcular, beklenmedik bir misafirle karşılaştı. Sürünürken görülen siyah yılan, bekleme salonundaki yolcuların kaçışmasına yol açtı.

KİMSE YARA ALMADI

Yakalanan keme yılanı, daha sonra havalimanı yakınlarda doğaya bırakıldı. Bu yılan cinsinin insanlara zarar vermediği ve kimsenin yaralanmadığı açıklandı.

İşte görenleri dehşete düşüren o manzara;

Filipinler'de Havalimanında Görülen Yılan Yolculara Korku Dolu Anlar Yaşattı

Filipinler'de Havalimanında Görülen Yılan Yolculara Korku Dolu Anlar Yaşattı

Filipinler'de Havalimanında Görülen Yılan Yolculara Korku Dolu Anlar Yaşattı

Filipinler'de Havalimanında Görülen Yılan Yolculara Korku Dolu Anlar Yaşattı

Kaynak: Haberler.com / Dünya

Filipinler Komik - İlginç Yaşam Dünya Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (28)

Dürbünlü:

insan ölüp mezarına konunca,şayet imanlı biriyse cennet bahçelerine yerleştirilecek,,kafir ve imansız biriyse cehennem çukurlarına yerleştirilecek ve orada o kişi yılanlarla beraber yaşayacak yılanlar ona acı çektirecek..ne mutlu dört dörtlük müslüman olarak yaşayıp yine müslüman olarak ölenlere.

29
5
yanıtYanıtla
İSİM:

YILANIN NE İŞİ VAR ORADA CENNET KAPISININ BEKÇİSİ OLAN YILAN ŞEYTANI SIRTINDA YERDE SÜRÜNEREK CENNETE SOKTUĞU İÇİN ALLAH ONU CEZALANDIRIP DÜNYADA SÜRÜNMEYE MAHKUM ETMEDİ Mİ

yanıt2
yanıt3
Metin:

Bırak tıraşı din tüccarı. Nasılsa gidip gelen yok ya ölüm üzerine salla gitsin. Nasılsa insanların geneli yiyor din masallarını. Sanki o çukurları görmüş gibi diyorsun. Kaç kez gittin öbür tarafa? Yıllık iznini öbür tarafta mı geçirdin yoksa? :)) Bir daha ki gidişinde en heyecanlı çukurdan bana da yer ayarla olur mu? :))

yanıt1
yanıt0
HAYRO:

GİTTİN GELDİN SANKİ DALLAMA. !(HANGİ AYETTE YAZIYOR) BÖLE SAÇMALIKLARLA DİNDEN SPĞUTTUNUZ MİLLETİ.

yanıt1
yanıt0
46:

Hayvandan deyil insanlardan korkun

8
2
yanıtYanıtla
sdadawd:

DEĞİL olacaktı. . zamanında öğrenmediysen veya öğretemedilerse doğrusunu öğren. . çabala biraz

yanıt3
yanıt2
ffff:

ESKİ SEVGİLİM SÜRÜNÜYOR:)

5
2
yanıtYanıtla
Hilmi:

Yalandan korkmam yilan dan korktuğum kadar

2
4
yanıtYanıtla
AyNur:

Gercekten korkunc,,kimseye zarar vermemesi büyük şans

1
4
yanıtYanıtla
Kobra Nejdet:

İYİ BAYRAMLAARR

0
5
yanıtYanıtla
Tüm 28 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title