Haberler

Filenin Sultanları, Dünya Şampiyonası'na Hazır

Güncelleme:

Japonya'da düzenlenen Dünya Şampiyonasında mücadele edecek olan A Milli Kadın Voleybol Takımı, şampiyonaya hazır.

Japonya'da 29 Eylül-20 Ekim tarihlerinde düzenlenecek FIVB Dünya Şampiyonasında mücadele edecek A Milli Kadın Voleybol Takımının antrenörü Giovanni Guidetti, ay-yıldızlıların organizasyona hazır olduğunu söyledi.

"TAKIM TAM OLARAK HAZIR"

Japonya yolculuğu öncesinde takımın son durumunu değerlendiren Guidetti, "Takım şu anda hazır. Çok iyi çalıştık. Büyük bir sağlık sorunumuz yok, bu yüzden çok mutluyuz. Dünya Şampiyonasından önce ne yapılması gerekiyorsa her şeyi yaptık ve tam olarak hazırız. Daha önümüzde bir hafta var. Gergin değilim, kendimize çok güveniyoruz. Sadece odaklanmamız gerekiyor, çünkü bu çok fazla odaklanma gerektiren çok önemli ve uzun bir turnuva." diye konuştu.

Filenin Sultanları, Dünya Şampiyonası'na Hazır

"İLK HEDEF GRUPTAN ÇIKMAK"

Şampiyonada öncelikli hedeflerinin ilk gruptan çıkmak olduğunu söyleyen İtalyan antrenör, "İkinci gruptan çıkmak büyük bir rüya bizim için. İkinci rüyayı gerçekleştirirsek yeni bir sürpriz bizi bekliyor diyebiliriz." değerlendirmesinde bulundu.

Filenin Sultanları, Dünya Şampiyonası'na hazır

"ZORLU GEÇECEK AMA İNANCIMIZ VAR"

Ay-yıldızlı ekibin kaptanı Eda Erdem Dündar ise şampiyonanın en zor grubunda yer aldıklarını ama gruptan çıkmak için mücadele edeceklerini belirterek, şunları kaydetti: "İlk hedefimiz ilk gruptan çıkmak. Bizim grubumuz Dünya Şampiyonasındaki en zorlu grup. Çok güçlü rakiplerimiz var. Sonrasında ikinci gruptan çıkmak istiyoruz. Basamak basamak gideceğiz, çok zorlu geçecek. İnsanların beklentileri çok fazla. Bunun farkındayız. Verimli bir yaz sezonu geçirdik. Voleybol seyircisini de şaşırtarak Uluslar Liginde gümüş madalya aldık. Bu yüzden Dünya Şampiyonasında aynı performansı bekleyeceklerdir. Bizler de aynı performansı devam ettirmek istiyoruz. İyi başlarsak iyi devam edeceğimize inanıyorum. Şansımız çok yüksek. Gruptan çıkıp madalya da alabiliriz, aynı zamanda gruptan çıkamayıp eve de dönebiliriz. Zorlu geçecek ama inancımız var. Buna hazırız."

Kaynak: Haberler.com / Spor

voleybol Japonya Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Yavaş mı Altınok mu? Ankara anket sonuçlarında hangi aday önde? Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (8)

Diyarbakır:

Yolunuz açık olsun. Allah yar ve yardımcınız olsun . . .

1
0
yanıtYanıtla
A.ADANALI TAMER:

yolunuz acik olsun insallah dünya sampiyonu olarak dönersiniz.

1
0
yanıtYanıtla
Malik:

Vurduğunuz smaçlar ses getirsin Başarılar kalbimiz sizinle?

yanıt0
yanıt0
Tuzak:

Eski formalar iyiydi şortnedir. . .

0
1
yanıtYanıtla
cabbar:

enerjiniz sonsuz yolunuz acik olsun kizlar maclardan önce bol bol muz yiyin

1
0
yanıtYanıtla
Sedat:

Gururlarimiz!!!

0
0
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

neslihan''ı hatırlayanar. .

0
0
yanıtYanıtla
Sez1n:

Size guveniyoruz filenin sultanlari yolunuz acik olsun!

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title