Haberler

    Türkiye Kupasında Skandal! Hakem, Golü Saymayıp Oyunu Devam Ettirdi

    Güncelleme:

    Ziraat Türkiye Kupasında oynanan Yeni Malatyaspor-Kırklarelispor maçında hakem, Yeni Malatyaspor'un golünde top filelere değip kaleden dışarı çıkınca golü geçerli saymadı.

    Ziraat Türkiye Kupası'nda oynanan Yeni Malatyaspor ile Kırklarelispor karşı karşıya geldi. Maçın ilk yarısında sahalarda ender görülen bir olay yaşandı.

    Maçın 24. dakikasında Yeni Malatyaspor'un kullandığı konerde Murat Akça kafa vuruşuyla topu kaleye yolladı. Filelere değen top, aldığı ivmeyle geri çıktı. Maçın hakemi Tugay Kaan Numanoğlu devam kararı vererek golü saymadı. Yeni Malatyasporlu futbolcular hakeme yoğun itirazda bulunurken karar değişmedi.

    VAR SİSTEMİ KULLANILMIYOR

    Ziraat Türkiye Kupası'nda VAR sistemi olmadığı için pozisyon tekrar izlenemiyor. Öte yandan Evkur Yeni Malatyaspor, sahasında Kırklarelispor'u 82. dakikada buluğu golle 1-0 yenerek 5. tura yükseldi.

    Kaynak: Skorer / Spor

    Yeni Malatyaspor Türkiye Kupası Kırklarelispor Murat Akça Spor Haberler

    Bakmadan Geçme

    FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları! Cuma mesajları, resimli Cuma mesajları! Kısa Cuma mesajları Fenerbahçe'de kimler penaltı kaçırdı, kaç penaltı kaçtı? Livakoviç kaç penaltı kurtardı? 19 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? Fenerbahçe elendi mi? Fenerbahçe Avrupa'dan elendi mi (UEFA Konferans Ligi 19 Nisan Cuma)? (Fenerbahçe -Olympiakos) 19 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 19 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 19 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 19 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 19 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 19 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 19 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 19 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 19 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 19 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? Fenerbahçe turu geçti mi, maç uzadı mı, penaltılara mı gitti?
    500

    Yorumlar (13)

    HA GAYRET:

    BUNA GOL VERMEYEN HAKEMIN LISANSI YIRTILMALI

    11
    1
    yanıtYanıtla
    MAVİ ŞİMŞEK:

    işte bu yüzden futbolda moldovya seviyesindeyiz. san marionaya doğru gidiyoruz. çünki zihniyetden başlamalı herşey. o kaleci utanmıyor mu?

    8
    1
    yanıtYanıtla
    xxxx:

    futbolun katili türk hakemleri

    7
    2
    yanıtYanıtla
    cahillik arttı:

    tff zaten bi işe yaradıgı yok anca biyerlerden para koparmaya koşuyo kardeşim o gol maç bitsede vereceksin orda ter dökülüyo emek harcanıyo biz bunu görüyorsak sende görmek zorundasın o golu vereceksin o hakemide kovacaksın milletin parasını boştan yere kendi çıkarınız için harcamaya hakkınız yok

    8
    0
    yanıtYanıtla
    Trr Malatya:

    o hakemin gözüne bişi girmiş görememiş bal gibi golumuzu vermemiş. Kral MALATYA Hep MALATYA !!!!!

    6
    1
    yanıtYanıtla
    deli kadir:

    türkiyede adil olan ne kaldıkı. . . hertaraf bir taraf- her taraf adeletsizilik. . her taraf adam kayırmacılık. . . ne mutlu sonunda çadır devleti olmaya başardık. . . .

    3
    2
    yanıtYanıtla
    HOCAEFENDİ:

    olan bizim ilk yarı 0. 5 üst gole oldu 200 lira param gıttı bu hakem yuzunden hem bızı yedı hem futbolcuların emeğini hala sinirliyim

    4
    0
    yanıtYanıtla
    birisi:

    gülmekten kırıldım şu an ahahahahah hep senin yüzünden :D

    yanıt1
    yanıt0
    uzaylı:

    kabullenmesi zor bir hata yan hakem uyumuş , orta hakem görmeyebilir çünkü

    2
    0
    yanıtYanıtla
    varmış yokmuş:

    var niye var acaba bu hakeme sormak lazım. . . zaten her zaman teknolojiyle mücadelede sınıfta kalıyoruz

    0
    2
    yanıtYanıtla
    Tüm 13 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title