Haberler

    "Fikstürün Zoru Kolayı Olmaz"

    Milliyet'e konuşan Serdar Aziz, şampiyonluk yarışında kalan 8 maçın da final havasında geçeceğini söyledi.

    NEVZAT DİNDAR

    Galatasaray'ın milli stoperi her karşılaşmayı ayrı ayrı ele aldıklarına vurgu yaptı, "Futbolcular olarak bize düşen sahaya çıkıp kazanmak için elimizden geleni yapmak. Her rakibimize saygı duyuyoruz ve önemsiyoruz. Bana göre kolay ya da zor fikstür yok" ifadelerini kullandı.

    A Milli Takımımız'ın önceki akşam Karadağ ile oynadığı maçta forma giymeyen Serdar Aziz karşılaşma sonrası Milliyet'e konuştu.

    Dizinde ufak bir problem olduğu için teknik heyetin kendisini riske etmediğini belirten Galatasaraylı futbolcu karşılaşmayı değerlendirirken, "İlk yarı çok keyif aldım. 2-0'dan sonra herhalde 5-0 falan diye bekliyordum. Takım olarak iyi bir performans sergiledik ilk bölümde. Ancak avantaj yakalanınca futbolcular kendilerini ve skoru koruma psikolojisine bürünür. Bu maçta da böyle oldu" ifadelerini kullandı.

    Sakatlığı konusunda bilgi veren Serdar Aziz, "Ciddi bir şeyim yok. Dizimde yaşadığım bir problem vardı. Antrenmanda oldu ama çok önemsenecek bir şey değil. Hoca ile konuştuk ve riske etmeyeceğini söyledi. Trabzonspor maçında sahadaki yerimi alacağım" dedi.

    Serdar şampiyonluk yarışı ve ligdeki durumlarıyla ilgili açıklamalarda da bulundu. Her maçı ayrı ayrı ele aldıklarını belirten tecrübeli stoper, "Önümüzde 8 tane final maçı var ve her maçın hikayesi farklı. Bize düşen sahaya çıkıp kazanmak için elimizden geleni yapmak. Her rakibimize saygı duyuyoruz ve önemsiyoruz. Bana göre kolay ya da zor fikstür yok. Biz fikstürü maç maç ele alacağız" diye konuştu.

    Sarı-kırmızılı futbolcu, Fatih Terim yönetiminde maçlara çok iyi hazırlandıklarına da dikkat çekerek, "Tecrübesi, futbol bilgisi ve başarıları ile bize ilham veriyor" yorumunu yaptı.

    ]

    ]

    ]

    ]

    ]

    Kaynak: Skorer / Spor

    Serdar Aziz Galatasaray Milliyet Karadağ Spor Haberler

    Bakmadan Geçme

    Survivor Birleşme partisi ne zaman 2024? Yalı Çapkını dizisi nerede çekiliyor, hangi yalıda, nasıl gidilir? Hucurat Suresi kaç sayfa? Kur'an-ı Kerim'de Hucurat Suresi kaçıncı cüz, hangi sayfada, sayfa kaçta? Hucurat Suresi kaç ayettir, ayet sayısı kaç? Dünyanın en güzel kadını kim seçildi 2021? Dünyanın en güzel 100 kadını listesi ve isimleri! Türkiye'nin ve dünyanın en güzel kadını kim? Ünlü Harfler (Sesli Harfler) hangileridir? Sessiz harfler neler? İnce ve Kalın ünlü harfler nelerdir? Ünlü (Sesli) Harfler ve Ünsüz (Sessiz) Harfler! İstanbul ilçeleri! İstanbul'un tüm ilçeleri nelerdir? İstanbul'un kaç ilçesi var? İstanbul Avrupa Yakası ve Anadolu Yakası ilçeleri hangileri? Dünya karizma günü nedir? Dünya Karizma Günü ne zaman? Karizma nedir? Karizmatik ne demektir? Okulu kim buldu? Okulu kim çıkardı? Okulu kim icat etti? Okula gitmek kimin fikriydi? Küçük Prens sözleri: En güzel Küçük Prens sözleri nelerdir? Küçük Prens kitabından alıntı sözler, Küçük Prens gün batımı sözleri! Beşiktaş Ankaragücü maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! BJK Ankaragücü maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Bein Sports CANLI izle! (HD) Bein Sports kesintisiz donmadan canlı yayın izleme linki! Diyarbakır Belediyesi bayrak olayı ne? Belediye meclisinden kaldırıldı mı? Beşiktaş Ankaragücü maçı CANLI izle! 19 Nisan BJK Ankaragücü Konferans Ligi maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? 21 Nisan 2024 Günlük Burç Yorumları: AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 21 Nisan Pazar burç yorumları nedir? Gaddar 14. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı?
    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title