Haberler

"Transferde Abuk Subuk Paralar Harcamak İstemiyoruz"

Güncelleme:

Dünya Kupasında Yunanistan'a sempatisi olduğunu beirten Orman, Dünya Kupası maçlarını izliyorum.

Dünya Kupası'nda Yunanistan'a sempatisi olduğunu beirten Orman, Dünya Kupası maçlarını izliyorum. Avrupa'dan çok takım kalmadı. Komşu Yunan takımına sempatim var, komşumuz olduğu için. Onun haricinde de büyük ülkeler var, Brezilya gibi. Kupa, Güney Amerika'da kalacak gibi gözüküyor dedi.

SÜNNET ŞÖLENİNE KATILDI

Orman, daha sonra Ereğli Beşiktaş Traftarlar Derneği'nce Amfi Tiyatro'da gerçekleştirilen Sünnet Şöleni'ne katıldı. Dernek Başkanı Tarkan Adik, 50 çocuğu sünnet ettirmenin gururunu yaşadıklarını söyledi. Başkan Orman da Ben böyle çalışan bir derneğim olduğu için Beşiktaş Başkanı olarak gurur duyuyorum. Annem, küçük çocukları gördüğü zaman 'Allah dört gözden ayırmasın' derdi. Aynı temennilerle Allah dört gözden ayırmasın. Anne ve babalarının gözünün önünden çocuklarını ayırmasın. Bol şans versin. Allah bu çocukların düğünlerini görmeyi nasip etsin dedi.

Konuşmaların ardından hazırlanan Beşiktaş pastası kesildi. Orman, sünnet olacak çocuklara bisiklet, futbol topu ve uzaktan kumandalı araba hediye etti.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Yunanistan Beşiktaş Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title