Haberler

Fikret Orman, Taraftarların 'Paralar Nerede?' Tezahüratına Cumartesi Günü Cevap Vereceğini Açıkladı

Güncelleme:

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, taraftarların yaptığı 'Paralar nerede?' tezahüratına Cumartesi günü cevap vereceğini açıkladı.

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, 'Sporun Geleceği Aydınlık mı?' panelinde konuştu. İşte Orman'ın açıklamaları:

"2012'de Beşiktaş'a başkan olduğumda cirosu 78 milyon dolar civarındaydı. 330 milyon dolar da borcu vardı. Onu yönetmek ve aynı zamanda skorsal başarılar yakalamak kolay olmuyor. Türk futbolu bütçeleri aşağıya çekip küçülerek ve gelirini artırarak bunu aşabilir.

"BEŞİKTAŞ'I ÇAĞLAYAN ADLİYESİ'NDE 450 MAHKEMENİN ELİNDEN ALDIM"

La Liga 86 ülkede yayınlanıyor ve 86 ülkeye yayın hakkı satılmış durumda. Beşiktaş'ın Malmö maçının olduğu gün Almanya'da, Hannover'deydim ve izleyecek bir yer bulamadım. Türklerin en çok yaşadığı yerlerden birinde bulamadım. Beşiktaş'ı Çağlayan Adliyesi'nde 450 mahkemenin elinden aldım. İyi bir finans oluşturuluyor ama maç kazanamayınca 'Paralar nerede' oluyor."

"CUMARTESİ GÜNÜ DİVAN KURULU'NDA ANLATACAĞIM"

Orman, "Taraftar 'Paralar nerede?' diyor, belki cevaplamak istersiniz" sorusuna ise, "Onu isterseniz cumartesi günü Divan Kurulu'nda anlatayım." cevabını verdi.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Fikret Orman Hannover Beşiktaş Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Yavaş mı Altınok mu? Ankara anket sonuçlarında hangi aday önde? Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (24)

Trivole:

Kimse Nankörlük etmesin, Kimsede Beşiktaş taraftarıymış ayağına yatıp Beşiktaş yönetimini hedef göstererek Beşiktaşımızı bölmeye çalışmasın. Beşiktaşımız Ligdeki 4 Büyükler diye amılan ekipte, düzelme yolunda en iyi ve sağlam adımları atan takım. Bunu Ali koç ta deklare etti. Fikret orman, Demirörenin dibe gömdüğü bir takımı devraldı. Demirörenin yönettiği Federasyona rağmen beşiktaşımızı ayakta tuttu. Demirören sonrası Beşiktaşa talip olan mı vardı

7
6
yanıtYanıtla
8TAŞLITObs:

paralar nerede şeytan yüzlü seni bjkyi tüm türkiyeye düşman ettiniz kimse sevmiyor artık ben bir gsli olarak nefret ediyorum pepe quresma caner her maçta tekme uçan tekme vs ama kart görmüyorlar sonra çıkarsın biz türkiyenin en iyisiyiz dersin siz gidin tüpçüye borcunuzu ödeyin sonra birdaha maç kazanmaşansın var mı bakalm

5
8
yanıtYanıtla
emre:

2 yıl meydan kucuk takıma kaldı dıye hemen havalara gırdınız avp basarı yakaladınız tamam kabul edıyoruz ama gaz bıttı sımdı en koru basaksehır kasımpasa var sızden farkı olmayan takım olarak

6
4
yanıtYanıtla
karakartal köln:

ya olum geç bu muhabbetlere ergen muhabbeti bunlar ne 2 yılından bahsediyorsun allahın kamili ondan önceki şampiyonluklar zembillemi indi geliştirin biraz zekanızı her takımın inişleri çıkışları olur biraz yaratıcı yorum yapki bizde beşiktaşlı olarak sana hak verelim

yanıt7
yanıt4
N E:

BÜYÜK BAŞKAN BÜYÜK BEŞİKTAŞLI

2
6
yanıtYanıtla
BE ŞİK TAŞ:

RUH İSTİYORUZ. . . . BİZ RUHU TÜKENMİŞ OYUNCU HOCA BAŞKAN İSTEMİYORUZ

7
1
yanıtYanıtla
ruhlar aleminde fer ruh:

tiner bulamadık, tuz ruhu var olur mu

yanıt2
yanıt2
MERT:

BJK HİSSESİ 5, 5 TL DEN 1, 62 YE GELDİ. . SÖMÜRDÜNÜZ HERKESİ, MİLLETİN ÇOLUĞUNUN ÇOCUĞUNUN RIZKINI. .

4
3
yanıtYanıtla
MERT:

FAİZ HARAM, DÖVİZ BİZE KARŞI KULLANILIYOR, BENDE BORSADAYIM.

yanıt2
yanıt0
alemin kargası:

paraları tiner fabrikasının açılışı için kullanacakmış. yoksa bu taraftar hayallerde nasıl yaşarmış. ben öyle duydum. . .

5
2
yanıtYanıtla
Tüm 24 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title