Haberler

Fikret Orman, Şenol Güneş'ten Gizli Abdullah Avcı'yla Görüştü

Güncelleme:

Milliyet gazetesi muhabiri Nevzat Dindar, "Fikret Orman, Şenol Güneş'ten habersiz Abdullah Avcı'yla görüştü. Bu konu Şenol Güneş'in kulağına gitti. Bence sezon sonunda değişim olacak." dedi.

Şampiyonlar Ligi'nde Bayern Münih'e farklı mağlup olan ve Süper Ligde Fenerbahçe ile kritik bir maça çıkacak olan Beşiktaş'la ilgili ortalığı karıştıracak bir iddia gündeme getirildi. Milliyet gazetesi muhabiri Nevzat Dindar, Beşiktaş Başkanı Fikret Orman ve Başakşehir Teknik Direktörü Abdullah Avcı'nın yakın bir dönemde buluştuklarını ifade etti.

Katıldığı canlı yayında aldığı istihbaratı paylaşan Dindar'ın açıklamaları şöyle;

"SEZON SONUNDA DEĞİŞİM OLACAK"

"Fikret Orman ile Abdullah Avcı herkesin görebileceği yerde yemek yediler. Böyle bir istihbaratım var. Yemeğin yakın bir zamanda yenildiğini biliyorum. Bu dosthane bir yemek de olabilir. Bu durumun Şenol Güneş'in kulağına gittiğini de duyduk. Aldığım bilgi Beşiktaş'ta sezon sonunda bir değişim olacaktır. Başka bir problem olacağı da söyleniyor."

Kaynak: Haberler.Com / Spor

Abdullah Avcı Fikret Orman Şenol Güneş Milliyet Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Arnavutköy-İstanbul Havalimanı metrosu durakları neler? Arnavutköy-İstanbul Havalimanı metrosu ne zamana kadar ücretsiz olacak? Metro hattı açıldı mı? Yavaş mı Altınok mu? Ankara anket sonuçlarında hangi aday önde? Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? İrfan Karaca kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı İrfan Karaca kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (28)

HACI:

ŞENOL GÜNEŞİN BU TAKIMIN BAŞINA GETİRİLMESİ İŞİN DENEASINA AYKIRIYDI ASLINDA HANİ OLMAZ DİYE BİR LAF VARYA GERÇEKTEN OLMAZ BAKMAYIN İKİ SEZON OLUNAN ŞAMPİYONLUĞA BU AŞMPİYONLUKLARDA ŞANS YARDIMI STTİ YOKSA ALINAN BİR DERBİ MAÇI YOK VARIN SİZ DÜŞÜNÜN BEŞİKTAŞ GİBİ BİR TAKIMIN YAPILAN BUNCA TRANSFERLERLE SONUÇ HÜSRAN HANGİ DERBİYİ KAZANMAYI DÜŞÜNÜYORSUN HOCAM SÖYLEDEBİZDE BİLELİM, , , , , , , , ABDULLAH AVCIYI TAKIMIN BAŞINDA GÖRMEK İSTİYORUZ

3
18
yanıtYanıtla
FİLOZOF:

ŞENOL''UN MİADI DOLDU. GİTSİN.

5
16
yanıtYanıtla
Bigalı:

Bu tür haberlerde her nedense derbi maçı öncesi ortalığı bulandırması zamanlama açısından çok manidar buluyorum. Üstelik yorum yazan arkadaşlarada şunu hatırlatmak isterim Beşiktaş tarihinde şampiyonlar liği maçlarında Ülkemiz adına namağlup gruptan çıkan tek Türk takımı olduğunu ve başarının ardında olan Şenol GÜNEŞ'' in olduğununu unutmasınlar.

13
2
yanıtYanıtla
KEKOVALI HACI:

ŞENOL GÜNEŞLE ARTIK OLMUYOR BU ARTIK AP AÇIK ORTADA TAŞIYAMADI BEŞİKTAŞI ZATEN ŞANSINA GETİRDİ İKİ SEZON ŞAMPİYONLUĞU BUNDAN SONRA KAN DEĞİŞİKLİĞİYLE SAYIN ABDULLAH AVCIYI TAKIMIN BAŞINDA GÖRMEK İSTİYORUZ BEŞİKTAŞ BU TRANSFERLERLE BU PU PUAN FARKINI HAKETMİYOR , FENER MAÇI İNŞALLAH SON MAÇI OLUR MALUM İNSANIN

3
7
yanıtYanıtla
tanju:

zaten olcak tı şenol trabzona gider rıza yada yol görünürr

2
7
yanıtYanıtla
Ahm:

Şenol.güneş üst üste şampiyon yaptı beşiktaşı bir maç da yenildi hemen harcayın hocayı tabi yerli teknik direktör olunca böyle Yabancı teknik direktör tazminatını beşiktaştan hepsini alır soyar gider

4
4
yanıtYanıtla
Bjk:

ALDIĞIN İSTİHBARAT KAYNAĞI İLE AÇIKLA MEKANI SAATİNİ SÖYLE NEDEN ALDIĞIM İSTİHBARAT DEYİP GEÇİŞTİRİYORSUNUZ

5
1
yanıtYanıtla
deniz:

Renklilerden yalan haber maç öncesi spekülasyon bu kadar düşülmezki

4
2
yanıtYanıtla
HayLaZ54:

arada bir değişim gerekli tabikide. şenol hoca trabzona geri döner bence.

1
5
yanıtYanıtla
Yılmaz:

Kanım Siyah Beyaz. Şenol hocamıza kalkan elleri kırarız. 1 değil 100 defa da yenilse Beşiktaş lı duruşu adamın kanında var beyefendiliği yeter. Boşa nabız yoklamayın taraftar bu konuya hiç hoş bakmaz.

3
2
yanıtYanıtla
Tüm 28 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title