Haberler

    Fikret Orman Devrede

    Başkan Fikret Orman’ın bugün Şenol Güneş ile bir araya gelerek durum değerlendirmesi yapacağı öğrenildi.

    Başkan Fikret Orman'ın bugün Şenol Güneş ile bir araya gelerek durum değerlendirmesi yapacağı öğrenildi.

    Kulüp olarak yaşananlardan dolayı şikayette bulunması beklenen Beşiktaş Yönetimi, Şenol Güneş'in de şikayetçi olup olmayacağını öğrenecek. Hem kulübün hem de kişilerin her türlü hukuk haklarının takipçisi olması beklenen Orman, daha sonra takımla da bir toplantı yapacak.

    Yaşananların bir an önce unutulması gerektiğini söyleyecek olan Orman, bir an önce lige odaklanılmasını isteyecek. Öte yandan, Beşiktaşlı futbolcuların ise, yaşananlardan sonra, tüm maçlarını kazanarak Şenol Güneş'i mutlu etmek için kenetlendikleri ortaya çıktı. Kendi aralarında konuşan futbolcuların, "Baba" diye nitelendirdikleri Şenol Güneş'e bir şampiyonluk daha kazandırmak için, deyim yerindeyse yemin ettikleri bildirildi.

    Hocaya ziyaret

    Beşiktaşlı futbolcular, Ziraat Türkiye Kupası yarı final rövanşında çıkan olaylar nedeniyle tatil edilen Fenerbahçe maçında yaralanan Şenol Güneş'e geçmiş olsun ziyaretinde bulundu.

    Siyah-beyazlı futbolcular Tolga Zengin, Oğuzhan Özyakup ve Necip Uysal, geceyi hastanede geçirdikten sonra taburcu olan Güneş'i evinde ziyaret etti.

    TÜFAD'dan kınama

    Türkiye Futbol Antrenörleri Derneği (TÜFAD), Şenol Güneş'in yaralanması olayını kınadı. Yapılan açıklamada, şu ifadelere yer verildi:

    "Şenol Güneş'in başına isabet eden bir cisimle yaralanması ve maçın tatil edilmesine  neden olan çirkin olaylar Türk futboluna kara bir leke olarak geçecektir. Futbol terörizmini, teröristlerini şiddetle  kınıyor, suçluların en yakın zamanda yakalanarak gereken cezaların verileceğine inanıyoruz."

    Güneş'siz çalışma!

    Siyah-beyazlılar, Spor Toto Süper Lig'de 22 Nisan Pazar günü  Evkur Yeni Malatyaspor ile yapacağı maçın hazırlıklarına başladı.

    Ziraat Türkiye Kupası yarı final rövanşında yaşanan olaylar nedeniyle tatil edilen Fenerbahçe maçında başına gelen cisim nedeniyle yaralanan ve geceyi hastanede geçiren Teknik Direktör Şenol Güneş, antrenmanda yer almadı.

    BJK Nevzat Demir Tesisleri'nde Güneş'in yardımcıları yönetiminde gerçekleştirilen antrenmanda, Fenerbahçe maçında forma giyen futbolcular salonda yenileme çalışması yaptı. Diğer futbolcular ise pas ve top kontrolü çalışmalarının ardından yarım sahada çift kale maç oynadı.

    Kaynak: Skorer / Spor

    Türkiye Kupası Fikret Orman Şenol Güneş Fenerbahçe Spor Haberler

    Bakmadan Geçme

    AK PARTİ'DEN VEKİLLERE UYARI! AK Parti, vekillerini neden uyardı, olay ne? 23 NİSAN BANKALAR AÇIK MI? 23 Nisan Salı günü bankalar çalışıyor mu? Ziraat, Vakıf, Halkbank, Akbank... BUGÜN (23 Nisan) KARGOLAR AÇIK MI? 23 Nisan'da kargolar çalışıyor mu? PTT, MNG, SÜRAT, TRENDYOL EXPRESS... BORSA BUGÜN KAPALI MI? Borsa, 23 Nisan Salı günü açık mı kapalı mı? Borsa tatil mi? İSTANBUL 23 NİSAN ÜCRETSİZ ETKİNLİKLER! İstanbul'da 23 Nisan etkinlikleri nerede, saat kaçta? 23 NİSAN NEDEN KUTLANIR? 23 Nisan'ın anlamı ne? Serenay Sarıkaya ve Mert Demir sevgili mi? EL ELE GÖRÜNTÜLENDİLER! TBMM ne zaman açıldı? 23 Nisan 1920'de açılan TBMM'nin ilk başkanı kimdir? TBMM nerede ve ne zaman açılmış? TBMM'yi ilk kim açtı? TBMM nedir? 23 NİSAN HASTANE VE ECZANELER AÇIK MI? Bugün eczaneler, sağlık ocakları, hastaneler yarım gün mü? Milli Bayramlar: Milli Bayramlarımız nelerdir? Milli bayramlarımız kaç tanedir, hangileridir? Milli bayramların isimleri ve tarihleri! Hal Ekleri nelerdir? İsmin hal ekleri nelerdir? Hal ekleri cümle içerisinde örnekler ve konu anlatımı! Kaç tane hal eki var? Hacet duası okunuşu! Hacet namazı duası nasıl okunur? Hacet duası nasıl yapılır? Hacet duası Arapça ve Türkçe yazılışı! Galatasaray'ın kaç şampiyonluğu var? Galatasaray en son ne zaman şampiyon oldu? Cleveland Cavaliers Orlando Magic NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 23 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE!
    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title