Haberler

    Fikret Orman'dan Gökhan Gönül Yorumu!

    Fikret Orman'ın açıklamaları şu şekilde: Çok zor günlerden geldik.

    Fikret Orman'ın açıklamaları şu şekilde: Çok zor günlerden geldik. Bu zor günlerde sahamızda boş tribünlere oynadık. Bütün maçları deplasmanlarda oynadık. Gökhan çok beğendiğimiz bir oyuncu. Beşiktaş paraya endeksli işler içinde olmaz. Beşiktaş ilkelerin ve duruşun takımıdır. Beşiktaş'tan daha fazla para verilmesine rağmen oraya gitmeyip, buraya gelen oyuncular var. Artık Gökhan ailemizin bir mensubudur. Bundan sonra Gökhan ile ilgili polemik yaratacak şeylerde karşısında Beşiktaş'ı bulur.

    Gomez'in son durumu

    Gomez için artık başlayacağız görüşmelere. Ama alternatiflere de bakıyoruz. Beşiktaş'ın tek hedefi Gomez değildir. Gomez süreci uzatarak, bizim de o sürece uymamızı sağladı. Kendisi istediğimiz bir oyuncu ama, hayırlısı.

    "Transferi ben yönetiyorum"

    Beşiktaş'ta bütün transferi ben yönetiyorum. Beşiktaş'ta transfer hangi noktada başarı olacaksa, o stratejide devam ediyorum.

    Transfer teklifleri var mı?

    Gökhan Töre'yi satacağız diye almadık. Ciddi talip gelirse düşünürüz. Gökhan Töre'nin gitmesini istemiyorum. Şu anda teklifler istediğimiz seviyede değil, olursa düşünürüz. Geçen sene 'Fenerbahçe şunu aldı, Galatasaray bunu aldı' dediler ama, biz geldik şampiyon olduk. Atiba'nın, Sosa'nın, Gökhan'ın sözleşmeleri devam ediyor. İstemediğimiz oyuncuya git diyoruz gitmiyor.

    Kaynak: Sporvadisi.com / Spor

    Fikret Orman Gökhan Töre Beşiktaş Spor Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title