Haberler

Fikret Orman'dan Ahmet Ağaoğlu'na Burak Yılmaz Talebi: Bize Verin

Güncelleme:

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman'ın, Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu'na "Burak Yılmaz'ı bize verin" talebinde bulunduğu ortaya çıktı.

Beşiktaş'ın Başkanı Fikret Orman'ın, Trabzonspor'un patronuna böyle çağrıda bulunduğu ortaya çıktı. Burak'ın da teklife sıcak baktığı bildirildi.

Cenk Tosun'u devre arasında Everton'a satttıktan sonra forvet konusunda büyük sıkıntı yaşayan Beşiktaş'ın Burak Yılmaz'ın transferi için düğmeye bastığı ortaya çıktı.

ŞENOL GÜNEŞ ESKİ ÖĞRENCİSİNİ İSTİYOR

Alvaro Negredo ve Vagner Love'dan beklediği katkıyı alamayan Siyah-Beyazlılar'da Başkan Fikret Orman'ın Teknik Direktör Şenol Güneş'in "Onu istiyorum" dediği Burak Yılmaz için Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağoğlu ile bir görüşme yapıp, "Burak'ı bize ver" dediği belirlendi.

Bordo-Mavililer'in 3.5 milyon euro bonservis bedeli ve Burak'ın 3 milyon euroluk alacaklarından vazgeçmesi karşılığında yıllık yaklaşık 4 milyon euroya imza attırdığı 32 yaşındaki oyuncuyu gelecek sezon için yüksek maliyeti nedeniyle gözden çıkardığı ileri sürülmüştü. Bordo-Mavili forvetin, transfere sıcak baktığı belirtilirken, Beşiktaş'ın da Kral'a Trabzonspor'da kazandığı rakamı ödemeye hazır olduğu ifade ediliyor.

Kaynak: Haberler.Com / Spor

Şenol Güneş Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Amasya'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Amasya'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Yozgat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Yozgat'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Muğla'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Muğla'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Sivas'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Sivas'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Tokat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Tokat'ta (Sulusaray) deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Şampiyonlar Ligi finali ne zaman, nerede oynanacak? 18 Nisan 2024'te Konya'da Elektrik Kesintisi 18 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 18 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 18 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 18 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 18 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 18 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Bugün İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 18 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 18 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Yaman elendi mi? Survivor Yaman elendi mi?
500

Yorumlar (2)

Göktürk:

Bjk da iş yapar bjk golcü sorunu yaşamasaydı kesin şampiyondu.ts ye gelince hem zirveye oynayacağım deyip hem en iyilerini satarsan yine beşinciliğe oynarsın

3
1
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

Beşiktaş trabzon sporun ödediği maaşı öderse buyuk yanlış yapar. En fazla 2 bilemedin 2. 3 verilir.

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title